Goktugc Tabiki Mardinde Comdata diye bir şirket var 3 yıl önce başvuru yapmıştım koronadan dolayı homeoffice geçmişti tüm projeler yani şirkete başvurunca müşteri temsilcisi oluyorsun projeni onlar belirliyor ya çiçek sepeti ya türk telekom ya vodafone falan birçok proje var benim proje vodafone projesi koronadan sonra birdaha şirkete gitmedik homeoffice olarak devam ettik ben önlisans mezunu olarak girdim ama lise mezunu da alıyorlar bu tarz şirketler de hemen hemen her yerde var kariyer netten bakarsan çağrı merkezi diye bulursun ama hepsi homeoffice olmuyor office olan yerler de var. İş içeriği olarak da şirket sana bilgisayar kulaklık klavye mouse vs bütün her şeyi veriyor benim leptop olduğu için bilgisayar istemedim şirketten vardiyalı çalışıyorum bazen gece bazen gündüz ve tek izin günün var ama hamile olduğum için sabit sabah 8 akşam 5 olcak gebelik dönemi boyunca ve her hafta 2 izin günüm olacak. 9 saat çalışıyorsun bunun içinde yarım saat yemek 10 ar dakika mola kullanma hakların falan oluyor o şekilde yani