Mervekarakus Mucizemi Gerçekten öyleler insanların hayallerini bazen tek kelime ile kabusa çevirebiliyorlar. İnşallah damada nasip olur canım
Sibellll Ahh canım ya bak sana moral olsun bu yazdıklarım😘 ben ilk öğrendiğimde beta değerim 17 idi sonra 4 kat artarak gitti nerdeyse hatta doktorum bu degerle tutmaz demişti çok üzülmüştüm Rabbim çok büyük nasibi olunca bebeğin gelişiyor da doğuyor da :) hatta doktorum sonra ikiz olma ihtimali var demişti gerçi 11 haftalık oldum ama tek bebek tek kese var.. Yani umudunu kesme sakın hayırlısı olsun inş senin için :)
Mervekarakus Sibellll çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah senin içinde herşey çok güzel olur hayatta
mcansum Mervekarakus kan degerlerindenartısnoldugu surece bişey yok adetini gecir briazncok daha hızlı yukselir kmseyi takma bosuna bişey bülmiyor demekki
Eceunverkanra Mervekarakus icini ferah tut, hep dua et. Allah cok buyuk🙏🏻 Bize de mutlaka haber ver. Allah hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ❤️
Emell Mervekarakus kim ne derse desin 6.haftaya kadar bekle . Allah nasip ederse keseyi görürsün. Kimsenin yorum yapabileceği bi noktada değilsin. Için ferah tut stres çok zarar verir