Mervvvever Smhes23 canım 19 haftalığız bizde bastan vardı göğüs hassasiyetim bayadir yok sorun değil yani merak etme
bebeklerimveben_ Smhes23 bende hamile gibi hissetmiyorum bir gün hareket var sa 3 gün yok ama bugün doktorum bu haftalar da çok normal dedi
Smhes23 bebeklerimveben_ benim de kontrolüm yarın sabredemiyorum inşallah yarın hayırlı haberler alırım 🙏🏻
bebeklerimveben_ Smhes23 bende hamile gibi hissetmiyorum bir gün hareket var sa 3 gün yok ama bugün doktorum bu haftalar da çok normal dedi
bebeklerimveben_ Smhes23 emin ol alacaksın o şimdi keyfine bakıyor sana da diyor ki of anne çok takılma iyiyiz çikolata yolla diyor 🥰😅
Dfn_1303 Smhes23 bu haftalarda normal bende senin gibi düşünüp 26. haftamda acile gittim hareketini hissetmedim diye. Doktor bu çok normal daha küçük 30 dan sonra hareket etmezse bizim için sorun oluyor demişti.
Fatosbulut Smhes23 bende 28 haftalığım gebeliğimin başından beri vardı aynı sorun ama 3 4 haftadır bende de yok
Fatosbulut Smhes23 hamilelik belirtisi, göğüslerime ben kendim bile dokunamıyordum çok hassastı ama neredeyse 1 aya yakındır yok artık öyle bir sorun
Oznur28 Smhes23 ben de şuan 22 haftalığım ikinci gebeliğim. Hareketlerini daha yeni yeni hissediyorum dışarıdan bakınca da anlaşılıyor.