Mihrimahvuslat Deletedmom_85 Evet hem mutlu oluyorsun hem de duygulanıyorsun birbirimizi görmeden tanımadan sanki ailemizdeki biriymiş gibi bütün içtenlikle dua ediyoruz❤️🥹
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucağına aldığın günü de görürüz umarım 🤲🏻🥰
Mihrimahvuslat [silindi] Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabb’im isteyen herkese nasip etsin kimsenin gözünü yolda bırakmasın inşallah bu güzel duyguyu sanada nasip eder 🥹🤲🏻
[silindi] Mihrimahvuslat Rabbim bin kere razı olsun inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize nasip etsin 🥹💕
Mihrimahvuslat [silindi] Amin önce bir bakayım dedim hamile misin ama sende bizim gibi bekliyorsun sırayla postlarımızı açacaz Allah nasip ederse 🤲🏻🥰
[silindi] Mihrimahvuslat inşallah bu ay bende çok ümitliydim bugün adet günümdü gün oldum adetim biraz tuhaf ilk defa böyle oldu hala ümidim var olmadığını bile bile 😂💕
Mihrimahvuslat [silindi] Allah’ın izniyle olur yeter ki ol desin anında oluverir biz sabredip dua edelim sadece en güzel şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Dolphin16 Deletedmom_103 gözün aydın canım 🧿 Allahım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
kadertugrul7 Deletedmom_103 bence var bebiş inşallah kandada çıkar rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah hayirli haberlerle gelin🤲❤️
poyrazin_annesi28 Deletedmom_103 Dedim sana ya o kadar sevindim ki şuan 💗 Çok duygulandım gerçekten Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım 💗
Deletedmom_103 poyrazin_annesi28 amiin bebeğim amin allah razı olsun herkesten 🌺🌺🌺🌺. Şimdi rua sırası bende 🌺🌺🌺
kadertugrul7 Deletedmom_103 gözünüz aydin rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı evlat sahibi olmayi isteyenlere🤲❤️
AyFa1608 Deletedmom_103 hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah. Yaa yanlış anlamadan bişey sorcam sana. Yeni mi evlisin ? Sanki sen hesabı ilk açtığında nişanlıyım evlencem demiştin öyle hatırlıyorum veya biriyle mi karıştırıyorm bilemedim😆