Mihrimahvuslat Deletedmom_85 Evlendiğimizden beri ilk kez istikrarlı bir şekilde ilerledik bu konuda 🤭 olacak ben inanıyorum tam tüp bebeğe başlayalım derken birde bakmışsın🤰🐣 ayyy çokça aminn🥹
[silindi] Mihrimahvuslat Rabbim gönlünüze göre versin inşallah şu mübarek günlerde tek duam isteyen herkese nasip olsun 🥹
Mihrimahvuslat [silindi] Ayy çok teşekkür ederim ne güzel dualar alıyorum, bugün daha fazla dua aldım his mi doğuyor ne 🥹
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 Mübarek Ramazan ayı Müslüman kardeşlerimize bol bol dua etmemiz lazım ve bende senin gibiyim o yüzden dua aldıkça çok mutlu oluyorum karşılığında bende dualarımla mutlu etmeye çalışıyorum 🥹🫂
[silindi] Deletedmom_85 Mihrimahvuslat yazmasam da genellikle forumda olanları hep okuyorum ikinizede çok denk geliyordum ikinizde hep dualarımdasiniz elimden fazlası gelse daha fazlasını yaparım bebek isteyen herkese 🥹💕
Deletedmom_85 [silindi] oyy kuzum benim. güzel kalbine yüreğine sonsuz teşekkürler 🌸 iyi ki varsınız hiç eksik olmayın🥹
Mihrimahvuslat [silindi] Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabb’im isteyen herkese nasip etsin kimsenin gözünü yolda bırakmasın inşallah bu güzel duyguyu sanada nasip eder 🥹🤲🏻
[silindi] Deletedmom_85 birilerini sevmek için görmeye konuşmaya gerek yokmuş ben burda bunu anladım asıl ben teşekkür ederim bu kadar güzel yüreğiniz olduğu için 🌸💕
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 Evet hem mutlu oluyorsun hem de duygulanıyorsun birbirimizi görmeden tanımadan sanki ailemizdeki biriymiş gibi bütün içtenlikle dua ediyoruz❤️🥹
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat 103.89 çıktı aşklarım hepinize tek tek dönemedim. Yani var bebeğim 🌺🌺🌺🌺🌺
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Amaninnnnn minnoş geliyor ya 🥹🥹 çok ama çok sevindim inşallah çok daha güzel ilerler herşey 🫂❤️
MelodyFairy Deletedmom_103 kız ama çok belli illlaki vardır hayırlı olsun darısı bize bide de dua et🤲❤️🥹
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat inşallah aşkım inşallah hep dualarımdasınız hep her zaman yatıcam kalkıcam hep size dua edicem 🌺🌺🌺🌺🌺
Aylavyu21 Gözün aydın canim, Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏 Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucağına aldığın günü de görürüz umarım 🤲🏻🥰