Deletedmom_103 Mihrimahvuslat inşlallah inşallllaaaah o kadar kalbimde ve duamdasın ki. O çizgiyi görür görmez aklıma sen geldin hemen inşallah sende görürsün dedim şu an bile ediyorum inanıyorum aşkım o haberi sende vericeksin bize 🌺🌺
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Senin minnoş kalbini yerim yaa 🥹 içimde umut tomurcukları yeşermeye devam ediyor o kadar çok dua aldım ki şu mübarek Ramazan ayında tüm kalbimle inanıyorum bende tadacam bu duyguyu 🙈 inşallah kanda da çok güzel bir değerle öğrenirsin ve cinsiyet isim doğum hikayesi bütün postları paylaşırsın😘
Deletedmom_103 Hayalim1_ inşallah rabbim bekleyen kim varsa bu haberi almayı nasip eder tabii ki ederim bekleyen herkes duamda 🌺🌺
Yenibirannee Deletedmom_103 ay insallah canim inan ki böyle postlari gördükçe hepinize dua ettim ❤️ bir kac arkadasta hayirli haber almis onlarida gördüm ins senden de aliriz
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat şu an gözlerim dolu dolu ağladım ağlayacam yani o derecedeyim. Benimde bu ay olmadı diye umudum bitmişti hatta ovülasyonla öğrenmeye falan çalıştım ama işte nasip sen o güzel umudunu ve o güzel kalbini ferak tut 🌺🌺
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat 103.89 çıktı aşklarım hepinize tek tek dönemedim. Yani var bebeğim 🌺🌺🌺🌺🌺
Deletedmom_103 mylittlebabym bana da ova gibi güzel bir bebiş nasip eder mi rabbim. O neydi öyle bal balll resmen 🥺🌺🌺🌺
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Ağlayacaksan da sevinç gözyaşları olsun onlar ben geçen ay umutlandım ama hasta oldum, bu ay ne olur bilmiyorum biraz korkuda var ama ben dua etmekten asla vazgeçmedim sabırla bekliyorum mucizemi🐣🥹
gunesinannesi_ Deletedmom_103 yaaa inşallah pozitiftir testlere göre pozitif görünüyor zaten beta da pozitif çıkacak hissediyorum 😍🌺
Sibel_gedik Deletedmom_103 hayırlı olsun cnm , rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin 🤲🙏🏼🌸 belirtilerin varmıydı mrk ettim yumurtlamadan sonra vücudunda değişiklik hissettn mi?
Deletedmom_103 Sibel_gedik evet kasık ağrılarım oldu gaz sancısı gibi ve bikaç kere bulantı yaşadım hatta ilk oruç günüydü. Sonra geçti belirtiler bende bu ayda olmadı herhalde dedim tek belirtim göğüs hassasiyeti ve ağrısıydı oda regli zamanları hep oluyordu zaten ☺️🌺🌺
eknsnsr98 Deletedmom_103 kesin pozitif canım kanda da kesin çıkar rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip etsin inş