Deletedmom_103 Bugün adet günüm gece rüyamda test yapıyodum iki kopkoyu çizgi. Sabah baktım gelen giden yok test aldım. Ve sonuö böyle şimdi kan vermeye geldim. Kimin üzerimde duası varsa rabbim sizlerden razı olsun. Kanda beklediğim gibi çıkarsa @Mihrimahvuslat ve mutii’ye meryem suresi sözüm vardo eğer kanda kesin çıkarsa.
Deletedmom_103 Deletedmom_103 kızlar dua edin kanda da pozitifi göreyim. Geçenlerde yine test yapmıştım daha silikti üstteki gibi kanım negatif çıkmıştı 🥺
DuyguKays Deletedmom_103 benim de böyle silik çıkmıştı kan testimde 1600küsürlü betam çıkmıştı 3-4 haftalık var rahat demişlerdi yüksek ihtimal hamilesindir ☺️
Arslannesi Deletedmom_103 var bence 😍 hayirli olsun canım şimdiden inşaALLAH kanda da pozitif gorursun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın Amin 🤲💐
1prensesimm İnşallah bebek vardır Rabbim dualarını hep kabul etsin inşallah sonucunu bizimle paylaşır mısın,🙈🥰🥰🥰❤️
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Çok duygulandım canım 🥹🥹 ama bir o kadarda mutluyum bir bacım daha anne oluyor ayy zaten sabah ağladım duygusalım daha da duygusallaştım 🥺 eminim kanda da çıkacak Rabb’im nasip ederse duamdasın daha bugün ezan okunurken dua ettim adınla🤲🏻🥹❤️kanda kesin çıksın da okumasan da olur duaların yeter🥰
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat rabbim sana da bekleyen kim varsa nasip etsin bebeğim kurban olurum sana eminim sende bi gün bu duyguyu yaşayacaksın 🌺🌺. Benimde dualarım sende 🌺🌺🥺
Mihrimahvuslat Deletedmom_103 Ay inşallah ve maşallah şu mübarek Ramazan ayında ne kadarda güzel hamilelik haberleri geliyor peş peşe sanırım bende verecem gibi 3 gündür kasıklarımda ağrı var hafif ateşimde vardı belim ağrıyor 10 gün var ama kendimi kaptırmakta istemiyorum umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum Rabb’im hayırlısını versin inşallah 🤲🏻🥰
Deletedmom_103 Mihrimahvuslat inşlallah inşallllaaaah o kadar kalbimde ve duamdasın ki. O çizgiyi görür görmez aklıma sen geldin hemen inşallah sende görürsün dedim şu an bile ediyorum inanıyorum aşkım o haberi sende vericeksin bize 🌺🌺
Hayalim1_ Deletedmom_103 ayyyyy çok sevındımm ınsallah kandada çıkar darısı bize bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah ısteyen herkes bu mujdeyı alır banada dua eder misin 🫶🏻❤️
Deletedmom_103 Hayalim1_ inşallah rabbim bekleyen kim varsa bu haberi almayı nasip eder tabii ki ederim bekleyen herkes duamda 🌺🌺