sirin59 Bende tup bebekdn hamileym 10. Haftadayz ama istedgm gbi yatiyorum. Hic buna dikkat etmemistm sakincalimiki saga yatmak genldr sagima yatmayi severim
mathildays1 sirin59 ben de tüp bebekle hamile kaldım hiç dikkat etmedim sorun olmuyor ta ki bebiş çok büyüyene kadar. 29 haftalıkken uygulamada yan yatmanız daha iyi olur yazıyordu ben hala yanlarım acıyınca sırt üstü yatıyorum
minikmmucizem valla benim muayne esnasında bebeğin kalp atışı yavaşladı doktor bebeğin bu pozisyonu sevmiyo dedi ve ne zaman sırt üstü yatsam bebek rahats8z oluyor hissediyorum o yüzden ya sağ ya soluma yatiyorum
Narseezz Minis122 , aynlsını yaşıyorum. Esas da sol yanım. Acıya alıştım galiba , umursamıyorum artık 😅😅
Minis122 Narseezz sol.tarafim daha cokmaviyor donuyorun saga ama.gene sola.dondugumde acisiyla uyaniyorum dahq22 haftada bileyimm son zamanlar naparim
Uhudunannesi Safiye_Hayrunnisam6 benim de öyle oluyor sola yatmak hamilelik haricinde de mideyi kendi seviyesinde tutuyormuş ama düz ve sağa yatıldığında kapakçığınızda sıkıntı varsa mide borusuna yiyecekler kaçıyor ve kaynama bulantı gerçekleşiyor bende de genelde herkeste kaynama oluyormuş ama.. gerçekten sol omzum boynum çürümüş gibi ağrıyor artık her gece düzenli kaynama var bende ancak sola yatmak hafifletiyor
yanlisanlamaama 1asel-duru bir sabah mosmor kulakla uyandım 😂 üstüne öyle bir yatmışım ki kulağım kafama yapışmış morarmış acıdan kıvrandım bir saat 😂😂
Mizginyvz Sevvalllllllllllllll buna kendini alıştırmalısın şimdiden karnın büyüdüğünde zorlanırsın gerçi ben 6 haftamda öğrendim ozmn beri. Soluma yatıyorum sağıma yatıyorum ama hayla alışamadım