Papiiii Betulakarr valla gobegimden dolayi yuz ustunu cik diger her pozisyonda yatiyorm sag sol duz her turlu yani 32 haftaligim
Cekilmezbirkiz Arkadaşlar nasıl rahat yatıyorsanız öyle yatın ya zaten bi süre sonra mecburen pozisyon değiştiremiyorsunuz. Ayrıca sırt üstü yatmak hamileyken çok sıkıntılı.. ha yatarsınız da uyandığınızda bel ağrısından ayağa kalkabilir misiniz bilemedim🤣
Muczm33 muziceanne_ zor sahip olunca öyle oluyor çevremde bazı insanlar var o kadar rahatlarki istedikleri zaman hamile kalıyorlar hiç korkmadan endişe etmeden bi gebelik geçiriyorlar bi bakmışsın doğurmuş bide kendime bakıyorum çektiğim o kadar stres acı cefa ama bunada şükür Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ygmrcglyncn Betulakarr doktor Banu çiftçiye göre 6 aya kadar rahat ettiğiniz şekilde yatabilirsiniz 6 aydan sonra sol yana yatmak en sağlıklısi
Safiye_Hayrunnisam6 30+4üz sırt üstü veya sağa yatinca aşırı şekilde mide yangınım fazlalaşıyor sola yatınca tamamen kesiliyor. Sizde böyle bisy yaşayan var mı?
Feyzaclk Safiye_Hayrunnisam6 zaten sola yatmak mideyi rahatlatır ben de öyleyim . Özellikle yanma varsa sağınıza yatmayın
Uhudunannesi Safiye_Hayrunnisam6 benim de öyle oluyor sola yatmak hamilelik haricinde de mideyi kendi seviyesinde tutuyormuş ama düz ve sağa yatıldığında kapakçığınızda sıkıntı varsa mide borusuna yiyecekler kaçıyor ve kaynama bulantı gerçekleşiyor bende de genelde herkeste kaynama oluyormuş ama.. gerçekten sol omzum boynum çürümüş gibi ağrıyor artık her gece düzenli kaynama var bende ancak sola yatmak hafifletiyor
aygulb defneveannesii_ her pozisyonu deniyorum artık ama yüzüstü yatış kadar rahatı yok ya bebiş 2dk izin veriyo sanırım tekmelendikçe mecbur sola sağa dönüş :)) Ama bir zararı yok anladığım kadarıyla rahatsızlık duyan içi rahat etmeyen biz anneleriz ☺️
defneveannesii_ aygulb Ben genelde sağda çok rahat ediyorum bir de sırt üstü ☺️ Ama hamileliğim ilerlediğinden beri özellikle sola yatmaya özen gösteriyorum daha sağlıklı diye 🥰 Sola yata yata bir hal oldum kalçam uyuşuyor sabahları 😅 18 hafta olduk bu haftalardan sonra özellikle sol deniliyor ya o yüzden özen gösteriyorum da işte rahat olmuyor sağdaki kadar 🙈
aygulb defneveannesii_ 22haftalık olduk kesinlikle o pozisyon kadar beni rahatsız eden bişey yok 😂 Ama bebiş hanfendi nasıl isterse öyle artık :))
Sevvalllllllllllllll Mizginyvz bende daha 7. Haftada olmama rağmen çok zorlanıyorum yüz üstü yatınca çocuğu eziyorum gibi hissediyorum 😂 o yüzden bacak arama bir yastık alıp soluma yatıyorum ama gece kalktığım da sırt üstü yada yüz üstü uyanıyorum 😂
Mizginyvz Sevvalllllllllllllll buna kendini alıştırmalısın şimdiden karnın büyüdüğünde zorlanırsın gerçi ben 6 haftamda öğrendim ozmn beri. Soluma yatıyorum sağıma yatıyorum ama hayla alışamadım
Fatma-dmr Ben de hep soluma yatıyorum bebeğimin kafası solumda ayakları sağımda kalıyor bu defa da solda kafası kaldığı kaldığı icin acaba sola yatmasam mi diyorum 😂😂
EDAnisa2016 Evafor ayyy aynen ora çalışmıyor artık iptal dümdüz oldu sol yatmayı hiç sevmem sağda uyumayı cok severim ama sanrım 5 ay daha solda yatcam
Evafor EDAnisa2016 ve bunu 5 ay daha yapicam 😂😂😱günler de geçmiyor omuz ağrım çoğaldı nasıl geçsin ki akşam yine aynı pozisyonda uyuyoruz Allah yardımcımız olsun
Littlehappy muziceanne_ ben de sizin gibiyim tüp bebekle hamile kaldım ve zor geçiyor sürecim ben de sola yatmaya çalışıyorum ama bazen o tarafım ağrımaya başlıyor ve sağa dönüp uyuyorum