sema1759 Dilan_ylmz doktora sorduğumda neden sorun olsun dedi daha yeni olduğu için sürekli alttan muayene yapıyor bide karın a bastırıyor insan korkuyor bişey olcak diye
hsrtbymkr sema1759 poyrazin_annesi28 benimde sizin gibi geçen hafta karnımda keseyi küçücük gördü bu hafta karnımdan görmedi ama vajinal yaptığında keselide gördü içinde minicik bir nokta ama hala kalp atısı yok 7 +1 günlük hamileyim
sema1759 Ervaduru Evet bencede daha küçük olduğu için gözükmüyordur insalla bidahaki kontrolde gözükür rahatlarim
sema1759 hsrtbymkr anlıyorum şuan beni rahatlattı iz inşallah bende bu kontrolde keseyi ve bebeği görürüm
hsrtbymkr Gizmih küçücük gördü geçen hafta ama bu hafta görünmedi idrara sıkışık gel dedi öyle gittim sonra Sıkışık değil tam dedi ondan çıkmamıştır dedi ayın 24 ünde beta Hcg bakılmıştı o zaman 1268di sonra hiç baktırmadım
Gizmih hsrtbymkr benden sadede servikse bakarken idrara sıkışık gelmemi istedi onun haricinde bilgim yok malesef
Kediler sema1759 benim doktorum 4 binden sonra görebiliriz demişti. 3 bin çıkan günün ertesi günü görebilmişti
Kediler Bir de gebeliğin ilk zamanlarında muayeneye giderken idrara sıkışık gelmemi istemişti doktorum. Öyle daha rahat görünüyormuş, bilginiz olsun
sema1759 poyrazin_annesi28 daha benim var o zaman biraz daha bekleyim gerçekten ilk zamanlar daha zormuş beklemek 😊
Faymer1 sema1759 ben 4+2 de gitmiştim doktor keseyi görmedi alttan muane edince keseyi gördü iki hafta sonra gel kalp atılı için dedi🌸