sema1759 Selam arkadaşlar kan testi sonucum çıktı HCG 1137 ama doktora muayeneye gittiğimde kese hâlâ gözükmüyor neden olabilir bilgisi olan. Varmi
Niidos sema1759 benim doktorum 1500 hcg ile gözükür anca demişti, ve zaten ben kesemi de bebişide vajinal ile görmüştüm, bi kaç gün daha dayanın😊 ve evet sata göre kaç haftalıksınız bu da önemli
sema1759 Niidos işte SAT a göre 7 haftalık falan çıkıyor ama geç döllenme falan olabilirmiş ondan böyle
happyvera sema1759 benimde aynı, betam dün 9000 kusurdu ve anca görebildik daha bebis yok bile 0.74 cm 🫠
sema1759 fizikcianne aynen doktor 2 gün sonra çağırdı yine kontrole insallah gözükür de rahatlarim çok erken hissetmişim demekki var gözüküyor ama kese olmamasi şaşırttı beni
sema1759 Ervaduru anladım ne güzel inşallah kontrolde benim kesede görünür artık rahatlarim hamileyim kan idrar pozitif ama keseyi göremeyince inanamıyorum hâlâ
Ervaduru sema1759 dert etme erken gitme 5. Haftanın ortalarında gir beni de doktor korkutmuştu ya dış gebelikse falan diye sacma sapan şeyler takılma 5. Haftanın ortasında git 7 haftaya da kalp atışı duyuldu
sema1759 Ervaduru Evet bencede daha küçük olduğu için gözükmüyordur insalla bidahaki kontrolde gözükür rahatlarim
sema1759 Dilan_ylmz doktora sorduğumda neden sorun olsun dedi daha yeni olduğu için sürekli alttan muayene yapıyor bide karın a bastırıyor insan korkuyor bişey olcak diye
EU__1718 sema1759 bende 1110 gibi bi değerle öğrenmiştim bi kaç gün sonra gittiğimde görebilmiştik küçücüktü 😊