1prensesimm Gebeysek1 24+1 13 kilo almışım ya doğumdan sonra sağlıklı kilo vermenin yollarjni biliyorsanız yonlerdirmelere açığım 😐
Yasminkrc 1prensesimm genelde bebek yoruyor emzirince veriliyor diyolar ama bende bekliyim burda da varsa bir yolu bende uygularim ♥️
1prensesimm Yasminkrc çok kilolu olursakda bebeğe sağlıklı bakamayiz diye düşünüyorum hafif olmak daha iyi doğumdan sonra mutlaka vermemiz lazım 🙈😂
Simay13 Yasminkrc ay ne güldüm ☺️ kilolu hamile kalınca dikkat etmek zorunda kaldım. 74 kiloyum. Zayıf olsam almak isterdim tabiki. Normal çünkü gebelikte kilo almak. Bende zayıf hamile kalanlara imreniyorum
Yasminkrc Gebeysek1 ayy bende hamile oldum ilk 3 ay da 3 kilo aldim doktor napiyon dur dedi duramadim ama bir de nasil dikkat ettim ekmek yemedim felan 🤭😂 35. Haftaya girdik 14 kilo aldım 😂 artik daha ne kadar alacam allah büyük 😂
Jelibon16 Gebeysek1 aynen bende:)) 55 kiloydum hamilelikten önce öğrendiğim gün 58 kilo oldum iştahım çok açılmıştı çünkü:) sonra hızla devam etti:) 34. haftadayım şu an 58 den sayarsak 15 kilo aldım
Minigimm_ Gebeysek1 off bende aynı bu moddayım niye bu kadar çok alıyoruzz 🥹 16+4 10kg aldım 😢😢 YouTube hangi içeriklerle spor yapıyorsunuz
damila Yasminkrc bende öyle olmustum zaten 2. Hafta felaket hastaydım neredeyse hiç yemek yememiştim ben tartılmaya giderken kilo vermişimdir diye beklerken +2 görünce şoklara uğramıştım😀
AzraFarah Gebeysek1 36.haftamız,hamile kaldığım kiloyla hesaplarsam 11 kilo aldım, başında mide bulantılarından 53e düştüm öyle hesaplarsam 13 kilo
Seyma2255 Valla ilk gebeliğim de 11 kilo almıştım şimdi yine hamileyim 9 haftalık 1 kilo almışım ve iştahsızlık olmasina rağmen fitness’a gidiyordum şuan ara verdim ama tekrar başlayacağım ramazandan sonra insallah