Krm DerinElif haha pardon ya yanlış gormusum diyorum hesaplar karıştı galiba işte hamilelikten beynimi bile yiyor bu bebek benim.
OzlemReyhan Nefes darlığı, fil ayağı gibi şişen ayaklar, 10 kez bölünen gece uykuları, ve biraz sakinleşmesi gerekirken giderek daha da hareketlenen 10 dk dursa sonrasında 1 saat içeride dans eden bir evlatla ve ha bir de mide yanmasından çok müzdarip bir durumda son 27 🥶
Dilli61 34+2 deyim çok şükür bugun bitti temizlik Bebeğimin herşeyi yıkandı ütülendi doğum çantamız hazır ben biraz aceleci davrandım erken doğum riskim var Hersey tam olsun istedim bundan sonra bekleyeceğiz inş 😊😊😊😊
istanbulluanne Nisankzn Aynen canm beklemedeyiz 38e kdar dönebilir dedi doktorumuz. Bide azck catim darms zorlanirsin cok dedi ama ben oni takmiyorum şu anlik tabi dönmesi önemli.
Annesininkuzusu0911 33 haftalığım daha kendime pijama falan almadım. Onları aldıktan sonra hastane çantamı hazırlıcam. Doğum bir aksilik çıkmazsa aralığın sonuna doğru. Kasımın sonlarında da evi temizlemeye başlıcam 🙄 Yardım etcek kimsem yok. Kendi ailem çok yakın onlar bile gelelim demiyolar 😕 Yardımcı tutuyodum onun da artık eşi izin wermiyor çalışmasına. Başka yardımcı da bulamıyorum ☹️ Allah yardımcımız olsun ya başka bişi demiyorum daha doğumdan sonrası war kimse sesini çıkarmıyor kimin bakcağı belli değil
edk GokceGenc tezgaha değmesine gerek kalmıyor bile 😂 sanki vurmuşum morarmış gibi bi acı özellikle sağ tarafımda boylu boyunca sebebi nedir acaba ya doktora gitmeme bir hafta var daha haliyle soramadım
Elfayldzl2016 OzlemReyhan benimki bide çok sabırsız doğum sancısı çektim 100 lerdeydi ilaçla durdurdular ciğer geliştirici vurdular şimdi evdeyim doğmadı
Cansu10 melisertas5602 34+6 olduk bugün birazdan doktor kontrolümüz var nst ye giricem bakalım heyecanlıyım 😄
GokceGenc edk bnmde sağ daha cok acıo 😊 bnde cuma gidicem doktora arayıp sormakta istemiyorum 😊 herhalde popolarını yaslıolar ondan orası daha sert ve acı verio bilemedim 🙈
edk GokceGenc inşallah o sebeptendir ay sağlıklı olsunlar da artık catlasam da olur ama bazen dayanamıyor insan tabi 😂