Tubidy melisertas5602 ay valla aşk maşk yok 🙈 mecburiyetten yapıyorum 😂😂 keşke kullan at olsaydı evler o moddayım 😂😂
Elifmena Şafak 28 😍 Rabbim kolaylık versin hepimize hayırlısıyla gelsinler inşallah. Bel ağrısı, bacak ağrısı, vücudum su topladı gibi son bikaç gündür ve bebeğin hareketlerini daha aşağıda hissediyorum 😅
Tubidy Nrdn ben bu gün startı verdim 🙈 pazartesi halıları yıkamaya gönderip her gün bi odayı yapmayı planlıyorum dolap içleri bitti çok şükür bi sil süpür kaldı🙈
Yaceemm oykuannesi sezeryan evet. Kızım var 5 yaşında kilolu olduğu için sezeryan oldum. Gene sezeryan olacak bu da
SinemAyaz 32+6 yız şükür bir şikayetim yok hala çalışıyorum bugün mobilyalarımız geldi bi eşyalarımız yerleşcek sonra temizliğe baslayacagım yardımcı abla gelecek
Kibariye 35+6 ise devam ediyorum ama bogazlarim intihap olmuş kötüyüm iki gündür yatıyorum yatmakdan sıkıldım çok fena
dilannnyilmazz melisertas5602 36+1 bizimde bel agrisi bastırdıkça bastırıyor uyku duzenim yok benimde canim bi an once gelsin artk son 27💓
Busu48 melisertas5602 36 haftalık olduk son 28 .. Ev temizliğim bitmedi 🙄 Yalancı sancilarim başladı nasıl yetişecek bilmiyorum 😮
Meltem_goksenin melisertas5602 34+0 ız💖 hastane çantamda bi kaç eksik kaldı 😊geri kalanlar tamamm🤲🏼💖heyecan had safhada..sezaryen mi normal mi olck onu merak ediyorum bide😍🤰🏼
GokceGenc 35+1 bizde ama buara karın agrım var ve sürekli uyku halim bel agrısını solemiyorum bile.. keyfim yok resmen bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyor :(
istanbulluanne Nisankzn Aynen canm beklemedeyiz 38e kdar dönebilir dedi doktorumuz. Bide azck catim darms zorlanirsin cok dedi ama ben oni takmiyorum şu anlik tabi dönmesi önemli.
Hayalvemasal00 melisertas5602 melisertas5602 1 gün var aramizda canim. 34+3 erken dogum riskim var. 😶
Krm DerinElif haha pardon ya yanlış gormusum diyorum hesaplar karıştı galiba işte hamilelikten beynimi bile yiyor bu bebek benim.