Bebekliannee Seneeeemmmmmmmmmm bende 27+3 10 kilo. Ve öyle zayifta hamile kalmadım he. Daha önümde 3 ay ay nerdeyse aylık 1 kilo nasıl alınır 🥲🥺
Bebekliannee unlusura aynı haftadayiz hatta günde. Siz kacla hamile kaldınız 16 kilo oldunuz zayıf mı kaldınız
Seneeeemmmmmmmmmm selinsmother nelere dikkat ettiniz acaba bebeği de etkilemeden artk düzene koymak istiyorm
selinsmother Seneeeemmmmmmmmmm kahvaltıyı tabak şeklinde yapıyorum akşamda ekmeksiz sulu yemek yiyorum 😅 ama ben kusmalı gebelik geçirdim onunda çok etkisi var 9 kilo aldım 34 haftayım bende 55 ile hamile kaldım
Bebekliannee unlusura yani bence iyi. Ben 66 ile kaldım şuan 76. Sizin gibi zayıf kalsaydım uzulmezdim fazla. 🤷🏻♀️
Seneeeemmmmmmmmmm Bebekliannee doktor moralimi bozdu 80 le dogurursun ne yaptın böyle hamur mu yedin tatlı ki yedin üzdü cok
Seneeeemmmmmmmmmm Gebeysek1 doktor moralimi bozdu bu gidişle 80 le doğum yaparsın sne naptin vs vs şeyler söyledi
FatmaAselinAnnesi_60 Seneeeemmmmmmmmmm bu bünyeyle alakalı yani sonuçta hamilesin ister istemez çokta az da alırsın yani🙄🤦♀️
Aysedugme En iyisi diyetisyene gitmek gebelik şekerim var 10 gündür mecburen diyete başladım 26. Haftadayım 4 kilo almıştım 10 günde 1 buçuk kilo vermişim bile verilebiliyor yani kilo dengeli beslenince daha fazla almayabilirsiniz