Mincik Derih87 aynı ben gibi olmuşsunuz ama bugün sıfır sancı😂 dün açılmam olsun diye deli gibi temizlik yaptım 40 dk sıcak duşta kaldım ama yok yani😂 bakalım yarın doktor kontrolümüz var sanırım müdahale edecek
Mincik Yuliaece bugün hiç ağrım sancım olmadı canım. İnşallah dünkü o sancıyla açıklık olmuştur. Yarın kontrolümüz var doktor bakacak. İnşallah vardır açıklık🙏🏻
Yuliaece Mincik böyle ara ara başlayıp başlayıp durması ya doğumun habercisi yada açıklığın başladığı habercisi ben önceki doğumum da bu şekilde 2 gün geçirdim gece saat 3 suyum geldi sabah 7.30 oğlum doğdu😍💙 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏
Mincik Yuliaece ay inşallah benim de öyle olur 🙏🏻 çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimize🙏🏻🥰🥹
Mincik Derih87 gittik ama alttan muayene yapmadı. Pazartesiye kadar kendisinin doğmasını bekleyecek yoksa suni sancı verecekmiş hastaneye yatıracağım dedi 🥹
Hazalbalci Mincik bende 37. Haftadayım aynı ağrılar bendede var fakat geç mi erken mi çözemedim yani yarın doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek