Masal09 beyzacmvrc yaaa :( okşayarak kası bari canım çok sert kasima sen yine sürekli nemli tut. Bazen ne kadar ne yapsakta catlayacagi varsa çatlıyor maalesef.
Zeyzey055 beyzacmvrc hurafe o sut hep geliyor zombi ve hunili olarak söylüyorum ben insan değilim bebeğim meme bağımlısı sürekli emiyor gebelik bir yandan sabah 6 da kalkmak bir yandan yat canim yat uyumasan bile yat asla.kalkma ararsin bu günleri 🤣🤣🌸
Sss5858 31+3ten bildiriyorum gece çiş yapmaktan uyuyamıyorum :) Bir ara tuvalette uyuyup kalacaktım dün gece insan 2 saatte bir tuvalete gider mi, işin kötü tarafı birden sancıyla uyanıyorum tuvalete gitmezsem asla rahatlayamıyorum :(
beyzacmvrc Sss5858 bende ya suya ya tuvalete saat başı benim 😂 en son 10-11 gibi falan uyumuşum şimdi uyandım daha uyanmamisim hayret 🤣 zaten sabah 7 de yattm bide zırt pırt uyanınca kalkana kadar bu saat oluyor işte sinir oluyorum
Hilal2901 beyzacmvrc karın kasınıyorsa çatlak habercisiymiş haberin olsın😂 kaşımamaya çalıs dediler bana çatlarsın dediler ama ben de kasıyorum ahshshdhdh