mistocookie Ahududum vallahi gecmiş olsun, kendim hemşireyim guya aklıma neler geliyor çaresizlikten.. şeytan diyor içini kensin boşalt rahatlatır belki🤦 allahım ya, aonra kendi kendime saçmalama diyorum. inşallah siz de iyi olursunuz ya:(
mistocookie elizanakbulut kuzum anestol bana mısın demedi:( genel cerrahi krem bir de fitil verdi. onları kullanıyorum. napsam şaşırdım
elizanakbulut mistocookie anestol değilde çok kuvvetli ilaçlar var keşke onlardan alıp kullansan :) birde canım kremi komple içine sokup baya bi sık sonra da dışına sık geçecek eminim ama gerçekten fazla sık
Ecem4545 mistocookie kuzum ben memethol diye bir sprey var onu aldım 500 TL özel Bi sprey onu kullandım ama çok kullanmadım Bi kaç defa faydasını gördüm çok şükür. Ama yakıyor dayanman gerek faydası olucaksa sana
Ecem4545 mistocookie valla ben onu kullandım Bi kere de 8 defa sıkıyorsun ama ben 3 4 defa sıktım ilk yapınca yerinde duramiycaksin sürekli gez Bi kaç gün kullan geçiyor ilk kullanmadan sonra ben oturabildim ki o kadarda kanamaliydi benim
Ecem4545 mistocookie ınternetten de bak istersen ben çok araştırarak aldım doktor sürekli kortos pomad dedi ama bunu alınca ben fayda gördüm çok şükür senin gibi gecenin 2 sinde eczaneye koştum
Ecem4545 mistocookie ağrısına dayan kuzum gecicek yürü Bi 10 15 dk sonra rahatsın insallah fayda eder yaz mutlaka
mistocookie Ecem4545 çok ama çok teşekkür ederim, kocam uyusun siz burda benim derdime yanın jsjsjsj ♥️♥️
Ecem4545 mistocookie üzülme be bende aynıyım anksiyete hastasıyım ve sürekli buradayim bende kendi kendime teselli arıyorum yalnız değilsin
KLORAKHANIM mistocookie 2 kere eziyet edecek boyuta geldi 2 kere de gecti, afedrsin birak tuvalete gitmeyi gaz cikartirken bile aci cekiyordum. Bol su ictim diyet yaptim ve sucak suya oturdum
Ecem4545 KLORAKHANIM zeytinyagi içtim her gün kuru kayısı yedim sıvı beslendim kortos pomadlarla dolaştım ama fayda etmedi geçti tekrarladı yatamadım ağlamaktan acidan en son o spreyi aldım oh misss tabi onu kullanınca da ağladım çok canım yandı 🤦♀️
KLORAKHANIM gizemmccc evet dogumdan sonra geçti tamemen şimdi 2.ye hamileyim henüz bi sıkıntı yok ama o zaman son aylardaydım