Mryy01 11 nisanda benim şu ramazan ayının hürmetine İnşallah güzel haber alırız ben hiç yumurtlama takibi yapmadım 2 3 güne bir yaptım siz kullanmadınız da özel bir sebeb var mı?
Mihrimahvuslat MelodyFairy Bende öyle düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız isteyen herkesle beraber 🥹
Biranneikibebek_ MelodyFairy Benim 16 Nisan adet günüm bir uygulama takip ediyorum yıllardır adet günümü doğru hesaplıyor bu ay orada ki yumurtlama gününe göre değerlendirdim ama sizin başka postunuz da yumurta çatlama vs diyor ovulasyon testi vs demişsiniz nasıl oluyor ben yanlış mı değerlendirdim acaba
MelodyFairy Biranneikibebek_ ay ben takvime güvenmiyorum çünkü düzenli değil bazen 30 bazen 32 ve bazen de 35 günde oluyorum bu ay yumurtlama testi denedim ve yumurtlama gördüm
Mryy01 MelodyFairy ben ovulasyon takibi yapmadan denedim ama inşallah güzel haber alırız demek istedim🙏🏻
Biranneikibebek_ MelodyFairy benim düzenli orada ki güne göre olurum acaba doğru mu değerlendirdim bilginiz var mı bu konu da yani yumurtlama günü ilişkim olması gerekiyor demi çatlama günü vs yazmışsınız ya
MelodyFairy Mihrimahvuslat yok ya bence boş uygulama işi en azından testle yumurtlama görünce ne zaman sonra regl olacaksın görmüş oldun
Mihrimahvuslat MelodyFairy Kız hem kasık ağrısı hem ateş başka bir rahatsızlık olabilir mi eşime dedim biraz bekle belki de hamilelik oluşuyordur geçmezse gidelim dedi
MelodyFairy Mihrimahvuslat Allah korusun kız inşallah hamilelik oluşur da başka sıkıntı çıkmaz. Ama sen ihmal de etme benim enfeksiyonum vardı ilk evlendiğimiz zamanlarda aşırı kasık ağrısı çekiyordum duramıyordum hareketlerimi kısıtlıyordu .🥹 inşallah enfeksiyon yoktur sende
Mryy01 MelodyFairy ne zamandır gebelik deniyorsunuz? Benim hep ilk ay tuttu ama kan pıhtılaşmam çıktı 2 kere kayıp yaşadım en son kontrolde de basit yumurtalık kisti çıkmıştı acaba engel olur mu olmasına diye fazla stresliyim 😧
Mihrimahvuslat MelodyFairy Daha çok erken Çok istiyorum hamilelik belirtisi olmasını kaptırmakta istemiyorum yanılrım diye enfeksiyondan mı bilmiyorum ama iki gündür böyle ve halada ağrı var hissediyorum 😬
MelodyFairy Mryy01 bende de kist oluyor sürekli ama basit kist dedi doktor engel değil demişti 1 buçuk senelik evliyim ben deniyoruz yine bayadır ilk olcak inşallah benim nasip olursa