gunesinannesi_ Kuboss91 Zorlanmanız normal çünkü isim gerçekten önemli biz Öyküyü eşimle sevgiliyken düşünmüştük zaten hayalimizdi Güneş ismi de annemle sürekli birbirimize güneşim diyoruz ve güneşli kolyelerimiz var minik güneşim olursa eğer 3. De onun olcak🥹 iki ismin de anlamı var benim için🥰 eşinizle beraber karar verin en güzeli
asilbabysmother Sahnedekimadam lütfen asel koymak yasaklansın artık. Ülkede, doğan her 3 kız çocuğundan biri Asel. Tamam güzel isim ama ara verilsin 😃
Kuboss91 asilbabysmother o kadar asel ismini tercih edildiğini bilmiyorudum. Bir aydınlanma yaşadım teşekkürler ☺️
Sahnedekimadam asilbabysmother Çekiciliğini kaybediyor birde yaa :) yolda giderken bile o kadar duyuyorum ki
vkarakus Bnde 2 haftaya doğuruyorum kızlar kızım olursa hep 2 isim vardı aklımda ikisi de farklı bnce biti Alâ diğeri Vinâ. Yabancı kökenliler farklı bnce. Biz Alâya karar verdik. 2. Kızm olursa ilerde ona da kesin Vinâ koyucaz umarm Asel kadr yaygınlasmaz😅
Deletedmom_106 Sahnedekimadam herhangi bi yerde dilek tut illaki çevrede 8 10 Asel vardır. Valla hem ismi beğenmiyorum hemde bu kadar yaygın olması komik geliyo eskinin Ayşe Fatma ismi gibi Asel