Kuboss91 Mira istiyordum arapçada tartışma mükaşa demekmiş o uüzden vazgeçtim😢 şimdi Eylül yada Asel düşünüyorum ama bi kararsızlık var sizce hangisi . Önerilerinizi bekliyorum.
gunesinannesi_ Kuboss91 kızınız büyüyüp okula başladığında sınıfındaki çoğu kişiyle adaş olacak Asel koyarsanız çünkü aşırı yaygınlaştı Eylül en güzeli🌺
babyasyanil Eylülde evlendiğimiz icin eylül istiyodum kuzenim ben koycam dedi shhdsjsj bence eylül 💜💜
gunesinannesi_ Sahnedekimadam Aynen o kadar fazla Asel var ki artık çevremde hamile kalıp Asel koycam ismini diyenlere tepki gösteriyorum yeter daaa🫠
asilbabysmother Sahnedekimadam lütfen asel koymak yasaklansın artık. Ülkede, doğan her 3 kız çocuğundan biri Asel. Tamam güzel isim ama ara verilsin 😃
Deletedmom_106 Sahnedekimadam herhangi bi yerde dilek tut illaki çevrede 8 10 Asel vardır. Valla hem ismi beğenmiyorum hemde bu kadar yaygın olması komik geliyo eskinin Ayşe Fatma ismi gibi Asel
rumeysakara12 gunesinannesi_ bizimde Öykü ADA olacak nasipse 🤲 çok beğeniyorum bazıları beğenmesede çok naif bir isim 🥰
Sahnedekimadam gunesinannesi_ Çok güzel isim orası ayrı ama tadı kaçtı artık😄 bende Adel koymaya karar verdim hahhah
gunesinannesi_ Sahnedekimadam Aynen en güzeli de pek fark yokmuş😂 Asel Lina, Asel Mina, Asel Mira, Asel Liya…. Hep bu şekilde ilerde okula başladıklarında düşünemiyorum😂 sizinki de arada kaynayıp asel olmasın da😅
gunesinannesi_ Sahnedekimadam Bence güzel kulağa da hoş geliyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌺