esra1791 Rzgrn_Annesi13 ikisindede istediğimiz korunmayı bıraktığımız ay oldu adet programı indirmiştim orda yumurtlama dönemimin en yüksek olduğu tarihte ilişki olunca hamile kalma şansı daha yüksek oluyor tavsiye ederim o programı indirin
YaSeEeeee Bizde istiyoruz artık nasip kısmet oğlum Ağustos ayında 5 yaşına girecek, geçen ağustos ayında 9 haftalık kürtaj oldum kalp atışı yoktu alındı maalesef bu ay da korunmayı bıraktık bakalım bekliyoruz 😍
Rzgrn_Annesi13 YaSeEeeee bizde aynı birkaç gün oldu korunmayı bırakalı nasip olur inşallah hepimize🤲🏻
anapanda12 Rzgrn_Annesi13 ben riskli gebelik geçiren biriyim bir kaybım oldu ama hemen peşine hamile kaldım oğlum şimdi 3.5 yaşında ve yeniden Hamileyim 3 yaştan sonrası idealdir şahsi fikrimce eşim Allah’tan imam ve ben yatak istirahatine mecburken gece gündüz hep o baktı oğluma şimdi anca toparlanıyorum ben tüm risklere rağmen 2.yi göze aldıysam sizde yapın 2.yi 3ü çekinmeyin (psikolojik ve maddiyat olarak müsaitseniz tabi.)
YaSeEeeee Rzgrn_Annesi13 inşallah canım valla istiyoruz artık korkuyoruz da bana kalsa arası en fazla 3 yaş ideal ama pandemi o bu derken düşünmek aklımıza bile gelmedi oğlumla da almıştık 2 kafadar gezmeye 😆
Rzgrn_Annesi13 esra1791 bende evlendipimden beri yüklü ya adetimi unutmiyaym diye yumurtlamaya da uyarım bundan sonra🫢
Esmaarkk Rzgrn_Annesi13 benimde iki çocuğum arasında 4 yaş oluyor tam olarak bence de düşünün çok ara vermeyi hayırlısı olsun inşallah 🥰🤗
tugba04 Rzgrn_Annesi13 Oğlum 5 yaşında bizde bu sene düşünmeye başladık iki aydır korunmayı bıraktık martta kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı artık
Fuhen Rzgrn_Annesi13 oğlum 2 yaşindan sonra düşündüm 3. Ayda hamile kaldım tam 3 yaş istiyordum arada istediğim gibi oldu 30 haftalık olduk oğlum çok sabırsız 😂 doğumu bekliyoruz
Dolphin16 Rzgrn_Annesi13 bende Ocak ayında düşünmeye başladım cnm oğlum 6 yaşında . Nasipse kısmetse bebiş düşünüyoruz . Allahım hakkımızda hayırlısını versin 🤲
nhrbsr Rzgrn_Annesi13 genelde bu kardeşler abların abilelerin istemesiyle oluyor sanırım benimde kızım artık bir kardeşim olsun diye tutturmaya başlamıştı herkesin kardeşi var ben tek mi kalcam diye hep söyleniyordu herkese şikayet etmeye başlamıştı beni tek bırakıcaklarmış gibi gibi en çokta o seviniyor kardeş işine😅🤦🏻♀️
Merveass Rzgrn_Annesi13 oğlum Ocak ayında 4 oldu ben şu an 5 aylık gebeyim :) korunmayı bırakınca nasip oldu hemen hayırlısı olsun hakkınızda 🤲🏻 isteyen herkese nasip olsun