Aydan09 Miniminia 16.12.1999 dogum tarihim son adet tarihm 19aralik normalde her ay 21 de adet oluyordum ama aralikta 19nda oldum. Adet peryodu ne onu anlamadim turkiyede yasiyorm ama yabanci olsugum icin hic duymadim
Mucizem0405 Slcymn şimdi iki ihtimal var zaten ilk hamileliğimde tutmamıştı şimdikinde tuttu şans yani
Tugbaer1 Slcymn babamın hesaplaması var evet çok saçma ama şuana kadar hep tuttu bana sadece kendinin ve eşinin doğum ayını ve bebeğin kaldığı ayı söyler misin ? 🤣
Slcymn Tugbaer1 Tugbaer1 kendi doğum ayım Haziran eşimin Aralık ama annesi Eylül olduğunu söylüyor kaldığım ay şubat
Miniminia Aydan09 periyod dediğim kaç günde 1 adet oluyorsun şeklinde, 25 günde 1 olman erkek 29 gün kız 30 tekrar erkek şeklinde çıkıyor sende
Tugbaer1 Slcymn eğer eşiniz Eylül ayında doğduysa bebeğiniz kız olacak bu benim hesaplamam ama gerçeği Allah bilir yeterki sağlıklı olsunlar 🥰🙏
kubrayilmaz35 Ne yüzük ne çin takvimi tutmadı hatta ekşi yiyip durdum kız olcak herhalde kesin diye düşünürken oğlan cocuğu gördüğünü söyledi doktor 🐣😃
Aspenya44 Slcymn benimde aynen hicbirsey tutmadı ne ruya ne çin ne Rus ne yüzük . Yok sağ tarafta olursa erkek fln hiçbiri tutmadı kızım oluyor