anayimbenanaaa Slcymn benim çin takvimi doğru çıkmadı erkek gösteriyordu rus takvimine göre kız gösteriyordu cinsiyetimiz kız rus takvimi tuttu yani
Ayse723 Benim ne Çin takvimi tuttu ne yüzük testi ne de başka bir şey, her şey ve herkes erkek dedi. Kendimi o kadar inandırdım ki erkeğe ama kız çıktı 😍
Hkarya Ayse723 birebir aynıyız benimde öyle erkek hissediyordum bütün bu tahmin oyunlarındada erkek çıktı ama sonuç kız 👧🏻 ❤️
Aysee1123 Bu kaçıncı başlık artık böyle şeylere bel bağlamayın Allah aşkına zaten yüzde elli ihtimal var tutanlarınki tamamen tesadüf yani ne takvimmiş arkadaş 😒😂
Miniminia Kuzenim için yaptım doğru çıktı, kendi dendiğinde yanlış bulmuş. Doğru bir uygulamadan yapmak çok önemli.. inşallah çin takvimi bende de doğru çıkar :)))
Esrayunus Aydan09 internete çin takvimi yazdığın zaman otomatik çıkıyor zaten oraya kendi doğum tarihinizi ve son adet tarihiniz yazınca otomatik hesaplıyor
anayimbenanaaa Esrayunus internete rus takvimine göre cinsiyet hesaplama yazınca siteler çıkıyor orlardan yapabilirsiniz
Kuzuletta Son adet tarihim 28 ekim fakat korunmadığımız tarih 9 kasım. Gebe kalınan tarihe hangi ayı girmem gerek