Kumsal10 Emanetimi_bekliyorum bende hamilelikte hiç kilo almadım aynı kilomdaym ama şuan kilo vermişim zayiflaniyorum git gide anlamadım ki 😒
Sevdaengin-49 Bende devlete gidiyorum 38+3olduk yarın kontrolum var ikinci sezaryan gün verirmi acaba ya hemen hanimlar
Sevdaengin-49 Emanetimi_bekliyorum teşekkür ederim çok saol ozaman büyük ihtima ya cuma yada pazartesiye gün verirler cuma 38+5oluyo pazarteside 39+1 olur heralde
Nisa52 Kızlar sezeryandan çok korkuyorum ya ilk sezeryanim uysukluk geçince çok ağrılar çok fazla mi oluyor
Aysshenur Emanetimi_bekliyorum ben 38+3 oldum. Küçük hanımın gelmeye hiç niyeyi yok. Fakat dün geceden beri sağ kasımda ve vajinamda ağrılar var. Bugün hareketleri de baya azdı. Yürüyüşümü bile yapamadım. Cumaya kontrolüm var . Umarım o zamana gelir. Çünkü nefes alamıyorum artık. Bir de kızlar erken doğar derler
Yagmurcmn Emanetimi_bekliyorum 38+6 oldum birde kız bebek erken gelir derler 3 haftadır 2 cm açılmam var ama ne gelen ne giden var sancılarım hep yalancı sancılar artık acili yolluk yaptım
Yagmurcmn Aysshenur ay birde dün hemoroid oldum inanırmısın gün geçtikçe berbat bir hal aldım yarın sabah kontrole gidicem bakalım 😂
Aysshenur Yagmurcmn sıcak suya otursaydın keşke onun için o iyi geliyor baya. İnş yarın hayırlı haber verirsin
Rabiaaltn 39+2 olduk hala ne gelen var ne giden baya nazlı çıktı bizim oğlan hurma yiyorum ananas ahududu yaprağı çayı her gün 5 binden fazla adım atıyorum ama ne gelen var giden 😂bu gidişle bayrama dogurucam bende
Aysshenur Hepimiz bayram da lohusa olur muşuz 😀😀😀 bence benim ki bayramdan sonra doğacak . 41 haftalık falanken. Ben umudu kestim
Ozlemiskndr Emanetimi_bekliyorum 3. Benim özele gidiyorum ilk ikisi de normaldi ama 40 oluyorum doktor beklemeyelim diyor