nilsmomy Mervekara5 günde 3 lt su, uyku, hipp emzirme çayı, bestlak damla, bulgur. Dereotu, havuç, tahin, yeşillik, sıcak içecekler, malt içecekleri, tatlılar. Heeeepsi süt artırır 🫶🏻
Mervekara5 kubra454 Süte cesaret edemedim bir türlü çok gaz yapıyor diyolar bebekte sizde yaptı mı 🙏🏻
kubra454 Mervekara5 bu soruna cevap vermeyi o kadar çok isterdim ki bebeğim sekiz ay yoğun bakım da kaldığı için gazlı mıydı değil miydi bilmiyorum ama olsaydı eğer hemsireler söylerdi diye düşünüyorum
nilsmomy Mervekara5 Olur olur e bebekte falanda var ama markettekilerde olur 👍🏻 ben marketten alıp içmiştim 😂
cahillesohbetikestim Mervekara5 bulgur pilavı, taze soğan, helva, kuru incir, Hurma, cennet elması kurusu, dere otu bol yeşillik bunlar güzel süt yapıyor. İçecek olarak doktorum bol hoşaf iç demişti. Buna ek olarak hipp still tea kullanıyorum. Birde süt artırıcı damlalar var eczanelerde onlardan birini alabilirsin.
Mervekara5 cahillesohbetikestim Evet şimdi söylediler bestlak damla alacağım hoşafı da çoğaltacağım iştahım pek yoktu galiba sütüm ondan kesildi biraz da 🥲
Merve0227 Mervekara5 su bulgur kuru soğan rezene kimyon (soğan biraz gaz yapabilir kimyonda alır) ama ennn önemlisi uyku iyi çok iyi dinlenme stresten uzak durma bunlar hem kaltesini de artırıyor hem sütünü 🌸
Serpilfgh Mervekara5 tatlım yeşil soğani bende duydum ve ise yariyo gerçekten bide pilav ye diyolar süt yapiyomus😘
Bet1 Mervekara5 bunlar yapıyor gerçekten canım bende dereotu kuru incir ve komposto çok işe yaramıştı bol bol emzir bide biraz emzik niyetine de kullansın ne kadar emerse süt o kadar çok gelir
Senayl34 Mervekara5 humana süt artırıcı çay var önceden 100 tlydi şuan 400 ama süt için verilir bende 8 aylığım simdiden stok yapıyorum bulgur pilavı süt falan yapıyor