Gul12345kadr ben dun acilfen giris yaptim kendi doktorum nöbetiymiş günümde geçmişti nts bagladi hafif sancılarım vardı 40+2 falandı kontrolleri mi yaptı çatı muayenesi için catiya ciktim 2cm açıklık var dedi baya bir uğraştı kanayana kadar bebeğin gelmesi için uyardım dedi simdi serum takıyorum serumdan sonra eve göndereceğim dedi sancıların 5 dk bir düşerse acilden hemen giriş yap dedi akşama doğru sancılarım başladı gece 12,30 kadar dayandım ve dk tuttum gerçekten 5 dk bir düşmüştü acilden giriş yaptım tekrar açıklığına baktılar 4 cm olmuş dedi daha sonra suni sancı tetikleyekim açılman olsun dediler yatisimi yaptılar bilmiyorum herkesin bünyesi farklı olabilir ben o kadar çektim ki sancıyı çok fazla canım yandı saat sabah 5 gibi tekrar çatıya çıkardı 6 cm olmuş dedi suyumu patlattı daha da sancılarım arttı en son plates topunun üstüne oturdum saat 7 kadar zıpladım daire çizmeye çalıştım sancılarımdan yapamadığım zamanlar bile oldu ama artık son bir hiç dedim sürekli sancı geldiğinde bile zıplamaya çalıştım en son 7 gibi baktı açıklığın 9 cm olmuş çok güzel ilerlemişsin dedi tuvaletin gelme isteği olursa kontrollü ikin dedi saat 8 kadar ıkınmakla geçti en son beni çatıya çıkartıp doğurdular çatıda iki kere ikindim ama canımdan can gitti daha sonrasında bebeğinin çıkış anını görünce her şeyi unuttum çok güzeldi bugun 8.40 da kavuştuk bebeğimle Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir duygu bu da benim dogum hikayem 🥰🥰😇