2oglusannesi [silindi] hurafelerden biri.. Benim mide yanmam hic olmadı oğlum baya saçlydı. Ayni zamanda Doğum yaptığımz abimin eşi çok mide yanması eksimesi vs yaşadı bebişi kel doğdu hatta 1buçuk yaşında ancak uzadı saçı. Benimki ise 1buçuk yaşına kadar kac kez saçını kestirdim hatırlamıyorum 😄
Nilgun-95 [silindi] benim de yemek borusu yanması oluyor ara ara hatta su içiyorum böyle yanma yok ama onun saçla ilgisi yokmuş tıpta bir karşılığı vardı okumuştum ama şuan tam hatırlamıyorum
G_Ulzeki [silindi] ilk gebelikte çok mide yanması vardı .sonra bir doğdu Kalbimin içindeki minik kalbim Mübarek peruk takmış gibi 🤣o yüzden saç yakar derler annenin midesini
Linhkp [silindi] vala benim ilk gebeliğim baştan sonuna kadar mide yanması yaşadım hiç geçmiyordu kızım doğdu saçları çok uzundu bunda da arasıra oluyor baklim bunun saçı olucak mi eskilerin dedileri çıkıyor gerçekten 🥰
znkara [silindi] kıllı olması değilde saçlı olur derler bende mide yanması çok çektim simsiyah saçları vardı oğlumun 😁
110421Alp [silindi] benim ikisinde de mide yanmasından uyku uyuyamıyordum, kabak iki çocuk doğurdum. Doktora saçlı olurmuş, kıllı olurmuş dediğimde de midende mi taşıyorsun çocuğu demişti. Hiiiiç ilgisi yok😅
1anne2bebek__ [silindi] bebek rahmin içinde ve içerisinde su da olduğuna göre😁😁😁 benim ilk gebelikte hiç yanmadı hiç. Kızım saçlı doğdu. 🤣mideye baskı yapıyor bebek büyüdükçe ondan yanma yapar 🤗