Birglbiray [silindi] benim kel ve tüysüz kılsız doğan oğlan şaşkın 😂😂 alakası yok valla bana da çok söylediler kıllı olacak bebe doğdu kirpiği kaşı saçı yoktu 😂
[silindi] mercimekkoftesi1 ayy merak ettim 😅😅 bizimde son 30 gün kaldı Kızlarınızın ismi nedir bu arada :)
mercimekkoftesi1 [silindi] Sağlıklı kavuşun inşallah 🙏🏻 😍 İlk kızımın adı Umay Lina ikinci Ceylin Vera 🐣
Birglbiray [silindi] hemde ne ilaç fayda etmiyordu neler denedim neler yok yani buz yesem etsem fayda sağlamazdı yani çok kötüydü o yüzden kıllı olacak dediler de benim bebe şok etkisi yarattı. Şimdi de yanıyor herkes yine saçları çıkıyor falan diyor he oğlanda da aynsını dediniz çocuk kel doğdu demeyin boşa diyorum gülüyorlar 😂
MiniginAnnesiii_ [silindi] ay bilmem ki daha ben doğurmadim ama mide yanmasının nedenini çoğunlukla çocuğun saçına kılına bağlıyorlar bakalım hanzo mu doğar yoksam kel oğlan mi sürpriz 😂😂
Papiiii [silindi] o zaman benim bebegim tüy yumağı felan herhalde😂😂basindan beri mide yanmasi yasadim hep 32 haftadayim hala yasyiyon
btllsk [silindi] 33 hafta bitiyor benimde midem çok fena yanıyor ama eşim ve ben sarışınız kıl tüy pek yok bebekte de yoktur umarım 🙈😂😂
Betulnnmz [silindi] benim ilk gebeliğim de o kadar çok yandı ki midem bana da öyle dediler kızım doğduğunda toplanacak kadar saçı vardı ve evet baya tüylüydü 3 yaşında hala tüylü 😀 küvezde kalmıştı dolduğunda emzirmek için gidiyordum hemşireler beni görünce saç bebeğin annesi geldi getirin diyorlardı 😀
Sinem_123 [silindi] iti akşamlar Halil anneler. Benimde mide yanmam çok oluyordu büyüklerim bebeğim çok saçlı olacak dedi dr sordum bebek mideye Baskı yaptığı için son aylar da normal olduğunu söyledi. Ve bebeğim kel doğdu 😂
Bebitoesra Hurafe tamamen. Mide yanmasının bilimsel açıklaması bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor. Mide öz suyu da yukarı yemek borusuna doğru çıkınca yanma olmuş oluyor. Kılla saçla alakası yok. Ki bebek zar gibi şeyin içinde midenin içinde değil yani:)
Bebitoesra Hurafe tamamen. Mide yanmasının bilimsel açıklaması bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor. Mide öz suyu da yukarı yemek borusuna doğru çıkınca yanma olmuş oluyor. Kılla saçla alakası yok. Ki bebek zar gibi şeyin içinde midenin içinde değil yani:)