bebekananas Kızlar 28+5 hamileyim inanılmaz diş ağrım var sahurdan beri uyuyamadım ağırdan ağlayıp kıvranıp duruyorum devlette ki doktordan yazılısınday kağıdı alsam çekerler mi dişi dişim çürümüş
iremasmahan06 bebekananas dis cok kotu canim ben 1 aydir cekiyorum dis agrisni doktordan yazi aldiginda müdahele ediyorlar dayanamayacak durumda isen karanfil koyabilirsin dişine
Eliyy bebekananas bence yarın ilk iş kadın doğumdan izin al hemen git çektir derim izin veriyorsa o acıyı çekmek imkansız benimki iltaplanmıştı hem antibiyotik kullandım sonrada çektiriştim öyle rahatladım ki
Esrafatih01 Evet ben cektirdim 20 lik disimi perşembe günü 16 hsftaydim. İzin vernezse doktor eczaneden uyuşturucu sprey alabilirsinjz
bebekananas Esrafatih01 ama ben 3. Trimesterdeyim yinede çeker mi ki ilk 3 ay ve son 3 ay bişey yapmazlar dediler bana
iremasmahan06 bebekananas ben 34. Haftamdayim 1 hafta once gittim birsey yapmadilar belki senin haftan biraz daha erken diye yapabilirler sansini dene
bebekananas iremasmahan06 yaptırdım şimdi geldim 30 saattir hem uykusuz hem açım 5 saat yemem içmem de yasak kanal tedavisi sonrası diş ağrırmı ki tekrar Allah düşmanıma vermesin diş ağrısını
iremasmahan06 bebekananas agrimaz ama hamilelikten dolayi saglam bile olsa disler agriyor bu hamileliğin en buyuk sorunu
iremasmahan06 bebekananas bende dogurayim ondan sonra agzimi komple yaptiricam butun dislerim birden çürüdü
bebekananas iremasmahan06 evet bekarken yaptırmıştım hiç ağrımemıştı ama şimdi ağrıyor kıvdandırıyor yine 1- hafta 10 gün olabilirmiş
iremasmahan06 bebekananas ben gecen agridan duramadim gittim disciye birsey yapmadi igne vurabilirim bi kac rahatlatir dedi tamam dedim 2 saat rahattim ondan sonra hem dis agrisi hemde igneyi vurdugu yerler agrımaya basladi bu sefer
bebekananas iremasmahan06 benimde 4 tane yarım gömülü yirmilik var doğumdan sonra onlarında hakkından geleceğim
Elo211 Kadın doğum doktorundan kağıt alip işlem yapabilirsin canim cok geçmiş olsun♥️ bnde cok çektim dişten tuzlu gargara yap tane sumak kaynat gargara yap cok iyi geliyor ve gunde 4taneye kadar parol alabilirsin ♥️
bebekananas Elo211 parol kullanıyorum kuzum birde antibiyotik herşeyi denedim sirkeli suyla sarımsağı mı kaynatmadım sirkeyi ağzımda mı bekletmedim kusa kusa afedersin ama hiç faydası olmadı