selinkeskin _merhabaaaa 🌸 Yürüyüş,suquat vb hareketler yapıyorum , adaçayı içiyorum.Hiçbir belirti yok . Hızlanması için önerebileceğiniz bir şey var mıdır ? Normal doğum bekliyorum suni sancıdan korkuyorum 🥹 _
Gun32 selinkeskin bende 38+3 um bugün kontrole gittim hiç açılmam yok hafif sancım çıktı 😬 inşallah bir an önce sağlıcakla kavuşuruz 🤲
Fatmaakoglu selinkeskin senin sancım gelse bile sunu sancı alabileceğin durumlar var alabiliyorsun korkmana gerek yok zaten sancın çok olacak o sırada onu anlamazsin bile ayrıca bebek ne kadar çok durursa farklı bı durum olmadığı sürece o kadar iyi ben 40+4 de doğurdum cinsel ilişki merdiven merdiven çıkma ve yer silme hareketleri ananas onerebilecegim bildiğim seyler
Maydonozluk selinkeskin bende aynıyım gün içinde ara sıra kasılmalarım oluyor ama henüz bişey yok bende korkuyorum suniden 😔
selinkeskin Gun32 inşallah 🙏 benımde 38. Hafta kontrolümde hiç sancım falan bir şeyim çıkmadı . 39da gidicem bir daha bakalım ne olcak merak ediyorum . 37de çatı muayenesi yaptı bi daha yapacak mı bilmiyorum 🤷♀️ bi yerden başlayalım istiyorum hayırlısıyla sağlıkla 🌸
Dmlcnds Bizimse bugün 40+0 olmamıza rağmen 2 cm açılmam vardı fakat bebek yukarıda olduğu için sancım falan yok sürekli yürüyüş yapıyorum ama bir türlü sancıları başlatamadık 😔
selinkeskin Maydonozluk biz elimizden geleni yapalım bu süreçte 🤭 gerisi miniklere kalmış suni sancı alırsakta bi şekilde halledıcez sonunu düşünerek demi güzel düşünelim 😇
Zeynepben Bende bugün kontrole gittim 39+5 ama açılmam hiç yok bebek kanalda dedi sancimda varmış iki sefer nstde 100 ü gördüm bugün ama düzensiz oyuzden bekleyelim 41 e kadar dedi kilosuda 3500 olmuş 4 kilo olacak bu gidişle korkmaya başladım artık koca bebek😂
selinkeskin Zeynepben ya evettt kilo aldıkça ınsan nasıl olcak diye düşünüyor gerçekten 😂 Allah yardımcımız olsun benim suan 3350 kg 🧿 sağlıkla gelsin mınıkler ♥️
Dmlcnds selinkeskin evet beklicez dedi doktorum bende zaten suni istemiyorum ama riskede atamam bebeğimi
Gun32 Bendisss bebek halen yukarda, bu ikinci doğumum ilki de normal doğurdum ama ilkinde suyu azaldığı için tüm süreci hastanede geçirdim sanki hiç doğum yapmamışim gibi sancım nasıl vuracak bebek ne zaman aşağı inecek hiçbir fikrim yok😅
Bendisss Gun32 ay bende aynı durumdayım kanala girmemis nst sancı var ama rahim ağzın incelmemis bile kanala giremiyor bebek haftaya da bakalım gelmezse sezeryan veya suni diyor 🤷🏻♀️😂
Gun32 Bendisss benimde gözümü o korkutuyor ilk kızım tam 40 . Haftada doğdu suyu azaldığı için yatış yapıldı sancım vs. Yoktu 5 gün yattım.hastanede sürec okadar berbattı ki doğmadan iki gün önce sancım başladı acilmam çok yavaştı suni sancı almadım kendi sancimla doğurdum. Aradan 6 yıl geçti şimdi ikinci olacak yine gözüm korkuyor her kontrole gittiğimde suyu azalmış yatış yapalım der diye 😒 inşallah bu o kadar çok bekletmez artık strestle geçiyor günler 🤦🏻♀️
selinkeskin Bendisss hayırlısı olsun sunı olup ilerlememesi korkutuyor beni güzel düşünelim her şey yolunda gidicek 😊
selinkeskin Gun32 evet böyle zorlu süreçler tekrar yaşanmaz umarım 🙏 Ben çok uzarsa sezeryan olayım dıyorum sonunu goremedıgım şeyler canımı sıkıyor 😂