Cansuercan hayatim gecmiste kanama hikayen varsa 28. Haftada igne vuruluyorsun ve dogumdan sonrada igne vuruluyosun..
hayatim Msalbyrk bunun icin recete gibi birsey vermiyorlar tam olarak asi olcagimi biliyorumda bu igneyi tam olarak nerde alcam tam olarak bir bilgi vermedi simdide ulasamiyorum bilmiyorum ne yapcagimi
Msalbyrk hayatim ona sormalsn .yani bzm burda acile gdip vuruluyosn hastne vuruyor igneyi. Biz almyoruz
Cansuercan hayatim o zaman belki 28de vurmayabilor bazi doktorlarda önlem amacli vurdurabiliyor tercihide sana birakiyor
hayatim Msalbyrk simdi tam olarak bilmiyorm bu igneyi benmi aliyorum yoksa devletmi karsiliyor anlamadim
hayatim Tam olarak birseydr demedi kan ver dedi gidip kan verfim diger kontrolunde esinin kan grubu kartini getr dedi
hayatim Msalbyrk 17.haftayim bu ayin 20sinde baska doktora randevum var onami sorsam kan uyusmazligini
Msalbyrk hayatim zaten daha erken nye telaş yaptnki benmde var uyusmazlgm 28. Haftada vurlcam kanaman ollmadgi sürece 28. Haftada vuruluyor.
Aydemir Ben 2 hafta önce vuruldum 28. Haftamda doktorum test yaptı negatif çıktı, uyuşmazlık iğnemi yazdı eczacılar odasına gidip aldı eşim vuruldum sonra acilde. Normalde çok pahalı bi iğne ama mor reçeteyle gittik doktorum yazdığı için 3 Tlye aldık biz.