Denizkaramuk Gizemcan12 bugün karar verdik hastaneye mayısta doğuracağım inşallah. 1 nisanda zam gelmiş hastaneye aslında daha da uygunmuş fiyatlar. Sizin doktorunuzdan kaynaklı fiyat değişikliği olabilir klinik doktoru aracalığı ile mi gidiyorsunuz hastane doktorumu
Gizemcan12 Denizkaramuk klinik doktoru geçen aylar da bize o fiyat verilmişti ama biz hastane doktoru için o fiyatı almıştık
Minikobaby Denizkaramuk bende ozel doktorumla o hastanede yapacagim dogumu evet daha uygundu simdi zam geldi, aizin aldiginiz diyat icinde ozel doktorunuz gecerli mi ? Yoksa sadece hastane ucreti olarak mi o fiyatlar
Denizkaramuk Minikobaby fiyat alırken böyle bir seçenek sunmadılar ama geçen ay orada çalışan bir arkadaşla konuşmuştum sakın suit oda tutma sadece bir koltuk fazla var onun dışında aynı demişti. Hizmetini çalışanlarını cok övmüştü standart odanın suitten farkı yok demişti
Denizkaramuk Gizemcan12 Allah Allah ben hastane doktoru olunca daha ucuz diye duymuştum acaba tam tersimi
Aynenkanka Denizkaramuk ben de sormuştum 32.000₺ demişlerdi hem de geçen eylül ayında doç dr için 🤷🏻♀️
Minikobaby Denizkaramuk sizin doktorunuzla beraber fiyat iyiymis benim domtorumla beraber 35 dedi, 15 hastane 20 benim dedi :(
Gulcnergn deryabade Ümraniye Afiyet Hastanesinde doğum yapacağım 2 hafta sonra sezaryen 5.700 belden uyuşturmada 1.850 tl olarak konuştuk
elizanakbulut Birerkekbirkizannesi demek ki her şubesi fark ediyor bende medical park takipliyim 13 bine doğurucam
Kanatlarimruhumda Kizlar bu doğum ücretlerine ne dahil sadece doğum mu? Çocuğun muayeneleri dağıl mı ya da doğum sonrası kontrol muayenesi var mı ? Ekstra bir ödeme cıkıyor mu yani onu meram ediyorum. Çünkü her hastanede var bu doğum paketi ama adı çok genel .
deryabade Kanatlarimruhumda doğum ve orda yatılı kaldığın günler dahil oluyor sanırım sadece. bazı hastaneler çocugun ilk muayenesini falan da dahil ediyormuş pakete
Ecem95 deryabade Bu ay sonu Allah nasip ederse spinal olacağım 2023 zammından önce 8.500 tl kolan genel anestezi 5000 di su an kaç olmuştur bilmiyorum önceden kapora yatırdım çünkü zamdan fazla etkilenmemek adına🫠
Zeyneb_mihrap76 deryabade Dr. Eray Balcana gidiyorum safa hastahanesinde yaptırıyor doğumu normal doğum 8000 sezeryan 8500
Aynenkanka Zeyneb_mihrap76 aa çok beğenirim o doktoru fiyatları çok uygunmuş. Sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 🙏
Fasulyemmm Birerkekbirkizannesi benimde doktorum Gökmen hoca. Kısmet olursa 2. Doğumumu yapıcak ☺️ çok seviyorum kendinlerini 😊
Nurkcy deryabade Gerekli olan hersey :) Doktorum doçent olduğu için diğer doktorlara göre bi tık ücreti fazla.