deryabade Bu yıl kimler ne kadara doğum yaptı veya yapacak 🥳? İlgi alaka nasıldı ? Fiyatlar uçmuş diyorlar ben daha fiyat almadım. Yazın olacak doğumum inşallah.
Birerkekbirkizannesi deryabade merhaba, temmuz başında Göztepe Medical Park ta kısmetse doğum yapacağım. 24bin dediler sezaryen için.
Denizkaramuk deryabade ben Memorial Bahçelievler de doğum yapacağım inşallah normal 23.000₺ sezaryen 26.000₺ Nisan da yeni zam gelmiş hali bu
elizanakbulut Birerkekbirkizannesi demek ki her şubesi fark ediyor bende medical park takipliyim 13 bine doğurucam
Denizkaramuk deryabade öyle maalesef klinik doktoru aracalığıyla yapıcam doktorun anlaşmalı olduğu bütün hastaneler pahalı😏
Virgohome Kocaeli Gebze de özel yüzyıl hastanesi normal doğum 8200 sezeryan 9200. Doktorumu seçtim ama fiyatlar cidden uçmuş herşey ateş pahası
Denizkaramuk ilaydacemiko mayısta inşallah ama hastane doktorun gidiyorsanız fiyatlar daha uygun oluyormuş birkaç kişi öyle demişti bilginiz olsun
Nurkcy deryabade Temmuzda yapıcam bende inşallah.. Doğum paketi aldım Pendik lokman hekim hastahanesi 21.500..
Fatmaky SiriusA hangi Medipol acaba bende Bahçelievler medipole gidiyorum şuan 14 dediler fakat benim doğum sene sonunda o zamana kadar zamlanacağını söylediler
ISILTAN Gizemcan12 Merhaba . Hangi ayda doğum yapacaksınız ve hangi doğum tercihiniz sormam mümkün mü ?
Denizkaramuk Gizemcan12 bugün karar verdik hastaneye mayısta doğuracağım inşallah. 1 nisanda zam gelmiş hastaneye aslında daha da uygunmuş fiyatlar. Sizin doktorunuzdan kaynaklı fiyat değişikliği olabilir klinik doktoru aracalığı ile mi gidiyorsunuz hastane doktorumu
caparjunior deryabade Acıbadem Atakent 22 bin₺ dedi normal doğum için doğum inşAllah ağustosta, ama sabitleme henüz yapmadılar mayıs gibi zam geldikten sonra sabitliyoruz dedi açıkca🥲
Hilalmvc caparjunior aaa ben Atakent Bht clinic den normal doğum için ocaktan sonra 23.500 diye fiyat aldım.Acıbademin fiyatının az olmasına şaşırdım😁