minikaras Asel1211 İnan geçmiyor bu sabah aç karna pekmez içtim riskli gebeliğim olduğu için gün içinde ilaç içiyorum doktorum ecopirin verdi hem kan sulandırıcı hemde mide bulantımı kesiyor sürekli camım açık Kocaeli’de zaten havalar dengesiz 😅
3Tospikannesi Asel1211 sigara 18. Haftadayım hala kokusuna gelemiyorum soğan, parfüm ve yemek kokusu onları yavaştan atlattım 😊
adatuna Benim gibisi var mıdır bilmiyorum ama 12 haftalık hamileyim ve son 6 haftası kusarak geçti. Bebek görünce kusasım geliyor bebekle ilgili her şeyden tiksiniyorum 🤣 bebek kıyafeti, ultrason fotoğrafı vs. görünce öğüresim geliyor.
elaymoms Asel1211 ben normalde de çok hassas beş duyu organim da tat, koku vs o yüzden bende hafifleme veya geçme soz konusu bile olmadı en ufak şeyin bile kokusunu direkt aliyorm 🥴
buusur Herşeyden ve herkesten kimse yanıma bile oturmasın abartmıyorum 🙈 inşallah geçer Dün yürüyüş yapalım dedik o kokuyor bu kokuyor av köpeği gibi oldum iyice diyorum🤭🥲
Bir_tirtilannesi Asel1211 ilk zamanlar eşimden tiksindim tabi haberi yok onun sjsjsjsj eşim normalde çok temiz titiz bakımlı ama nedense bana kokuyor gibi geliyordu duştan çıkınca bile kokuyor gibi geliyordu çok zordu o zamanlar bir yandan eşimede belli etmek istemiyordum 🥲 yumurta pirinç pilavı,salça, bunlardan tiksindim yumurtayı hâlâ yiyemiyorum bide tavuk çok severdim aslında ama şimdi hiçbir türlüsünü yiyemiyorum
[silindi] Asel1211 kahveyi çok severdim hiç içemiyorum sıvı sabun midemi bulandırıyor yeşil renk çöpe atacam az kaldı gördükçe iğreniyorum 🤮
mekselinaa Asel1211 Kendi yaptığım herşeyden tiksiniyorum asla yiyemiyorum eşime yemek yapıyorum ama ben yiyemiyorum evim arada benimde kokuyor gibi hissediyorum dolabım kokmamasına rağmen kapağını açamıyorum avakado ve yoğurttan başka bisey yiyemiyorum midem bulanıyor sürekli özellikle sabahları 7.haftada başladı 11i yarıladım hâlâ devam ediyor 😔 Rabbim yardımcımız olsun hiçbirsey kolay değil Allahım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤