Yasomia Asel1211 çaydann 😑 yumurta et, kahve, pilav, da denebilir. Kendi yaptigm hic birseyi severek yemiyorum. Annem iyiki var 😑😬❤
Asel1211 Zehross03 binnur64 Shibalba elaymoms Tgcmrt48 Pnrpnr_ Melekler12 Mr29 Gldekpnci Sureyya1 minikaras Aysee1123 Hazal44 Aylnnaky Yasomia Ada022 hemen hemen aynı şeylerden tiksiniyoruz ne zaman geçti yada gecmicek mi çok bulandım kendimi K-9 köpeği gibi hissediyorum herseyin kokusu geliyor
minikaras Soğan sarımsak portakal düşününce bile midem kalkıyor diğer kokular zaten ağır bunlar daha da ağır
Mr29 Asel1211 ben herşeyden tiksindim😅çok şükür 15.haftadan sonra geçti şimdi sadece sucuktan tiksiniyorum🫢
Pnrpnr_ Asel1211 Sarımsak, soğan, kızartma kokuları, parfüm kokusu 😷🤮 17+2 oldu bugün bebeğim hâlâ tiksiniyorum. Asla gelemiyorum bu kokulara.
binnur64 Asel1211 başlarda çaydan tiksinmiştim şimdi içebiliyorum bide pirinç pilavından tiksindim onu severek yiyemiyorum hâlâ
Zehross03 Asel1211 en çok kocamdan soğan sarımsak ve kocam hepsi hafifledi o hafiflemiyor üzülüyoruuum
minikaras Asel1211 İnan geçmiyor bu sabah aç karna pekmez içtim riskli gebeliğim olduğu için gün içinde ilaç içiyorum doktorum ecopirin verdi hem kan sulandırıcı hemde mide bulantımı kesiyor sürekli camım açık Kocaeli’de zaten havalar dengesiz 😅
elaymoms Asel1211 ben normalde de çok hassas beş duyu organim da tat, koku vs o yüzden bende hafifleme veya geçme soz konusu bile olmadı en ufak şeyin bile kokusunu direkt aliyorm 🥴