Sibeldl12 Mylifeem merhaba bende bu hastanede doğum yapıcam Allah’ın izniyle. Bu tek kişilik odaları bende duydum ama kime sorabiliriz bilgi için bir fikriniz var mı ?
mucizeyukleniyor Sibeldl12 tek kişilik olan odalar sancı çektiğiniz oda. Onun dışında servisteki tüm odalar 2 kişilik. Bende serviste tek kişilik odalar var diye biliyordum ama sekretere sorduğumda olmadığını söyledi.
Sibeldl12 mucizeyukleniyor hmm anladım. Benim sezeryan olacağı için mecburen 2 kişilik odada olacağım o zaman. Tek kişilik denilen odalar sancı odaları ve normal doğum yapacaklar için doğru mu anladım ?
Uykusuzannee mucizeyukleniyor ben yaptım iki sene önce cok memnun kaldım ebelerim çok iyiydi doğumum çok rahat oldu
mucizeyukleniyor Uykusuzannee ne güzel 😊 normal dogum yaptınız sanırım, benim sezeryana döndü bakalim🤷♀️
Gizemliana SEAH’da dogum yapmış olanlar biraz daha detay verebilir misiniz sanci gelip hastaneye gidince mesela bizimle yukarı yakınlarımız çıkabiliyor mu önceden öyle bisiy yoktu bilgi bile alamıyordu hasta yakınlari
Uykusuzannee Gizemliana hayır tek oluyoruz dogum katına giriliyor zaten ama başta beni muane etmişlerdi açıklık olduğu için doğumhane katına girmiştim eşim annem falan dışarda kapidaydi yani o sancı anlarinda tek oluyosun
Uykusuzannee mucizeyukleniyor evet normaldi inşallah sizin ve bebek için hangisi hayırlı ise öyle olur kolayca ☺️
Sibeldl12 mucizeyukleniyor yok daha vermediler. 10 gün sonra 35 haftalık oluyoruz ozaman vericekmiş tarih. Anesteziye filan göndericekmiş. Size verdiler mi ?
mucizeyukleniyor Sibeldl12 yarın 38. Hafta oluyoruz triajdan giriş yaptiracaksin dedi doktor yarın gün verilecek sanırım 🤷♀️
Sibeldl12 mucizeyukleniyor bana da 35 de gün veriliyo dedi. 38 39 haftalık iken sezeryana alıyoruz dedi. Her doktor farklı bişey diyo sanırım
mucizeyukleniyor Sibeldl12 benim geçen hafta kesinleşti sezeryan olacagi, kafa büyüklüğü önden gidiyodu kanala girmez dendi. Yarın ne diyecek bakalim