Mylifeem @mucizeyukleniyor 53 gün önce doğum yaptım aşırı derecede memnun kaldım özele bi dünya para dökmeye gerek yok özel gibi ilgililer
tubimom Mylifeem yeni hastane nasıl doğumhane fln benimde ikinci doğumum olacak ilki eskideydi orda da denk geldiğim ebeler çok iyiydi bilgi verirseniz sevinirim yine devlette olacak benimde malum özeller uçmuş
mucizeyukleniyor Mylifeem güzel bi tecrübe olmuş 😊 Benim normal dogum olacaktı ama sezeryana döndü bakalım
Beyzaur_300821 Ben 2021 de doğum yaptım sezeryan gayet memnun kaldım ilgiliydi hemşireler doktorlar 😊
Beyzaur_300821 Mryk ameliyattaki doktorlar farklı oluyor canım ben bide normal doğum diye gittim acilden girdim sezeryana döndü bebek kakasını yaptığı için
Mylifeem @tubimom çok temiz en önemlisi tek kişilik odalarda dogum oluyor ebeler desen çok iyi sürekli gelip seninle ilgileniyorlar keza doğum sonrasıda öyle iki kişilik odalardasın
tubimom Mylifeem bide şey merak ediyorum özel oda oluyor mu ücretini verip biri öyle yaptı da merak ettim eski hastane pisti ama bana denk gelen ebeler çok iyiydi
Mylifeem @tubimom sanırım oluyor birinden duymuştum 500 lira gibi bi ücreti varmıs sanırım ama emin değilim gidince bi sorun bence
Sibeldl12 Mylifeem merhaba bende bu hastanede doğum yapıcam Allah’ın izniyle. Bu tek kişilik odaları bende duydum ama kime sorabiliriz bilgi için bir fikriniz var mı ?
Buketegemen mucizeyukleniyor merhaba ben 2016 yılı mayıs ta doğum yapmıstım ilk oğluma o kadar guzeldı ve pazar gunuydu çok ılgılendıler ben çok memnundur inşalllah şuan 2. Gebelık ve tekrar oraya gıtmek ısterım sımdk tabı yenı doğum evı yapıldı ama inanın ben çok memnundum