BurcuY Ggggggggggg kuzum erken gebelik testleri son ilişkiden 7-10 gün geçtikten sonra pozitif ise pozitif çıkar bileğin olsun adet tarihinle bir ilgisi yok yani ☺️
Ggggggggggg BurcuY ooooo onu anlamak çok zormuş şans resmen ya adeti beklemek en mantıklısı ama en zoru sanırım gün geçmiyor 😂
Ggggggggggg Giizemm kuzum ya sabredicez başka yolu yok sen de içini ferah tutmaya çalış zamanı gelince olucak inanıyorum 🙏
Ggggggggggg BurcuY BurcuY yani dünkü tuttuysa adetime iki gün kala bile yapsam negatif çıkma ihtimali var çok sıkıntılı cidden yaa
burcuayk Ggggggggggg regl günüme 10 gün kala erken test yaptım pozitif sonuç aldım hemen kan testi verdim sonucu doğruladım
Ggggggggggg Sbnmkls peppappten bakmıştım bi de adetimin başlangıcından 10 12 14 16 diye kendim öyle hesapladım ama adetime 12 gün kala doktor kontrolüne gittim doktor şuan yumurtlama dönemindesin dedi bilmiyorum ben de tam valla
burcuayk Ggggggggggg son adet tarihimle uyuyor öğrendiğimde daha kese yoktu muhtemel 3-4 haftalık demişti doktor
Ggggggggggg BurcuY ay hadi inşallah yumurtlama döllenme adet diye diye kafayı yemeden bebişimize kavuşalım inşallah 😂😂
Sbnmkls Ggggggggggg o uygulamayı baz alma kuzum çok yanıltıyor o uygulamadan vazgeçtim farklı yöntem denedim oldu 😊 inşallah sende hamilesindir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sbnmkls Ggggggggggg adetin biriminin 5 günü yumurtlamanı takip ediyorsun o kullandığımız uygulamarla hiç denk gelmiyor İnan bi sayfa Öner’e bilirim ben deneyeceğim ay hamile olduğumu öğrendim ama ovülasyon takip sistemi ile hamile kalan çok fazla kişi var
Gulsummldr Ggggggggggg arkadaşım bebek beklemek çok güzel iyide biraz unutmak gerekiyo sanırım. Düşünme. Adetini bekle bence. Belki yoktur belki de vardır ama boşuna üzüleceksindir. Düşünmemek lazm cok. Düşünmediğinde daha rahat hamile kalırsın emin ol