Esranurdenizz Benim plesanta aşağıda rahim ağzını henüz kapatmamış araştırmalarıma göre erken doğum olabilirmiş dünden beri karnımda yanlardan doğru bi ağrı geliyo ince sızı şeklinde şuan biraz hafifledi korkmam gerek mi ne yapmalıyım neden olur bu ağrılar?
muser24 Esranurdenizz kaç haftalıksınız? Benim de plasentam aşağıdaydı ve ağrılarım oluyordu, şimdi 33 haftalığız, yukarı çıktı çok şükür 🤲🏻
Mlkengn Esranurdenizz benimde aynı şekilde rahim ağzında bende Progestan içiyorum ve olabildiğince uzanıyorum. Aynı ağrılar bende de var. İnşallah en yakın zamanda geçecek, kötü düşünmeyin. Kötü şeyleri okumayın.
Love13 Esranurdenizz benimde geçen gün öğrendim 21.haftamda detaylı ultrasonda tamamen rahimi kapattığını söyledi. Doktorum bu saatten sonra yukarı çıkmaz artık dedi dikkatli olman gerek dedi öğrendiğimden beri yatıyorum bi kaç gün oldu öğreneli zaten ama insan çok korkuyor Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepimizi 😔❤️
Esranurdenizz Sila66 kız ne zamandan beri seni arıyorum ben aklımdaydın seninde plesanta aşağıda olduğu aklıma gelmişti Rabbim karşılaştırdı
gizem_zybk Mlkengn benimde 23 haftalik daha bende aynı şekildeyim ne zamandan beri böylesiniz rabbim hepimizi koruusn❤️🥹
Esranurdenizz gizem_zybk bana da tahmini o haftalarda söylemişlerdi herhalde yanlış olmasın tam hatırlayamıyorum canım
Mlkengn gizem_zybk benim henüz 15,5 haftalık geçen hafta öğrendim. Bende bide enfeksiyon var ve kum döküyorum. Düşünün halimi 😅 yine de çok şükür. 🥰 Amin inşallah 🙏🏻sizinki yakın zamanda düzelecektir, endişelenmeyin
Sumeyye-88 Mlkengn bende 15. Haftamda öğrendim sürekli yatıyorum sizde de öyle mi doğuma kadar böyle mo olacak merak ediyorum çok bunaldım Mlkengn