Findukli_Lokum Deletedmom_116 2 çeşit varmış, bir de kolayından tarhana veya şehriye çorbası olabilir
kadertugrul7 Findukli_Lokum esim begendi ama pek beğenmedim yani daha doğrusu agzimin tadi hic yok bu aralar
Findukli_Lokum Deletedmom_116 iftara az kalmadıysa mercimek çorbası yapın blenderla bızlatın :) çorba şart değil tabi salata veya cacık da olur
Mihrimahvuslat Deletedmom_116 salçadan domates çorbası tarifi var yemek.com kesin tavsiye ederim kolay ve pratik tadıda çok güzel oluyor
mekselinaa kahvesever__ Eşim arkadaşları ve eşleriyle mangal yapıyoruz muafım bugün 😂🙈❤herkese hayırlı iftarlar şimdiden🌼
Deletedmom_106 kahvesever__ dmi 🤣 bende yazayım menü mü Makarna ( bol salçalı Roka salatası Yumurtalı menemen Fırın sütlaç
nur34_ Mihrimahvuslat valla en son tencere tabak firlatcam o olucak buseferde temizlicek olan benim yapamiyrm 😁gercekten berbat bi gun geçirdim bi ise girdim cikamadm aglicak durumuma guluyrm suan
Mihrimahvuslat nur34_ eşimle iki kişiyiz bazen 2 bazen 3 çeşit yetiyor bize hem her gün ana yemek olmayabilir beğenmiyorsanız mutfak orda de geç 🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ aşkım 75 oldum, az bişi kaldı 55 olsam yeter bana kalanı sıkılaşarak hallederim
nur34_ Mihrimahvuslat bizde iki kisiyiz esim yapmasam bile niye yapmadin demez de oruclu oldugu icin icime oturmuyor dun yaptigim yemegi fazla yptm bugunede klsn diye sansa unuttm asiri pisti bugun de yemez onu yoksa kafam rahatti bnm
Mihrimahvuslat Deletedmom_106 Geçen gün Gigi Hadid makarnası yaptım Allah affetsin gavur yapıyor diyorlar ya tadı çok güzeldi😸😸