Yagmurerol Gozdeli benim tam anlamiyla kusmayla beraber 8.haftamda basladi ve hala devam😀 15+4 haftadayim
Albatros3501 Gozdeli 25+6 yım hiççç başlamadı ben yaşamadım. Allah kimseye de yaşatmasın. Kuzenlerimde gördüm hamilelikten korkmuştum. Biri doğurana kadar yaşadı biri 4.5 aya kadar...
gksuaks Gozdeli Benim 7. Haftama girdiğim hafta başlayıp 9. Haftama doğru bitmişti ve günde birkaç kez çıkarıyordum. Sonra çok ara ara çıkarmalarım oldu.
SevimErcis 6. Haftamda başladı 25. Haftada bitti derken 30. Haftada tekrar geldi 35 haftalığız hala bulantı kusma devam
Cimcimeninannesi Allahım benimde kalır kalmaz hemen başlar. İlk bebeğimde daha kötüydü çok şükür bu defa öyle değil sadece bulantı var ama o da mahvediyo yemek yapamıyosun mutfak iğrenç kokuyo😭8 haftalığım inşallah en yakın zamanda geçer nolur Allahım🙏🙏
Cisel Bende 6 haftaligim 1 haftadir bulantim var ama hic kusmadim kendimi tutuyorum kusmamak icin. Yorgunluk mide yanmasi vs hepsi var. koltuga yapistim kalkamiyorum. Bir de hafta ici calisiyorum gercekten cok zor😞
Minnakfasulyem Benim 5.haftada başladı 11.haftam hala çok şiddetli devam ediyor günün her saati bulantı ve kusma:( sadece sabah olmasına bile raZıyım artık:( minnoşum sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ama çok yoruldum artık:((