Lilaalya Gozdeli ilk haftalar sadece bulantı vardı ama son iki haftadır kusmalar eşlik ediyor çok zor bir durum 😔
seymasare Gozdeli Kaç haftalık daha öğrenmedim tam ama dünden 2 3 gündür hiç birşey yiyesim yok ya bir an önce geçsin bu dönem cok kötü 😓
Denizinannesiii34 Gozdeli 8 haftada bi başladı ama tam vurgun yedim tusunami gibi😐😂😂 2ay surdu daha yok 4bucuk ayligim şuan
efsanee_ Gozdeli 8.haftaya kadar ne güzel kusma bulantı yok diyodum. Diye diye kendime nazar değdirdim sanırım. Kahvaltı öncesi ve sonrası kusmalar bulantılar başladı bi haftadr böyle 9.haftadayım
Deletedmom6666 Benim tam 5. Haftada başladı tam olarak 13 de bitti ama o geçen sürede ne zorluklar yaşadım 7 kilo verdim sürekli serumla beslendim oğlum fazla yormadı beni erken bitti çok şükür şimdi 25 haftalığız😍
Lilaalya songul123 sevinmelisin bence çünkü zor bir durum resmen hamilesin kilo alman gerekirken kilo verdiriyor ☺️
songul123 FHKK hamile olduğumu hissetmiyorum böylede ama sadece uykum geliyor iştahım açıldı hepsi bu acaba bebeğim oluşmadimi diye düşünüyorum olmayincada 😊
Tubadefneccc FHKK [silindi] fetal.dna yaptim kesin o.sonuc yanlis cikma ihtimali yok.gecen hafta amniyosentez yaptim bi ihtimal onun sonucunu bwkliyirum iyi cikar
Lilaalya songul123 o zaman olsunda gör yataktan çıkmak yemek yemek mutfağın önünden geçmek bile istemezsin ve en önemlisi suyu bile içemezsin ☺️
songul123 Figennn ay inşallah başlamaz o zaman ama dua edermisiniz sağlıklı olsun bebeğim ve hepimizin bebeği 😊🤰
Sultannnnn 8. Hafta başladı. Tamda herhalde başlamayacak rahat edecem diye düşünürken 18. Haftaya kadar da devam etti. Maalesef tam Bi kabus...