birgaripana_ babyasyanil ürün nasıl bişey bilmiyorum ama durumunuz varsa alın bence. Bende koku geçirmeyeninden alıcam büyük kolaylık olur. Hergün çöp atamayabilirim heleki yazın doğuruyorsan koku meselesi sıkıntı.
poyrazin_annesi28 babyasyanil Gereksiz görüyorum günlük çöpü atıyoruz zaten bebek bezlerini de atarız yani ona özel çöp kovasına gerek var mı 😄
Ceylane babyasyanil ben kullandım ben 80 TL ye almıştım tabi o zamanlar bence olmalı koku sıfır. Diğeri banyodaki kovayı kullanmıştım inanın koku çok oluyordu günlük atılsa dahi ben pişman olmadım aldığıma
Mutlulukkk babyasyanil hayatimda gordugum en gereksiz seylerden biri olabilir 😂 neyi satacagini sasirmislar 😂 instagramda da oyle bi övüyorlarki sanki bezi imha ediyor icinde 🤣🤣 oyle bi memnuniyet 🤣 cok sacma yaaa
Canimucizem babyasyanil sanırım ilk alacağım eşya o olacak bence kesinlikle gerekli çok pratik evimize çöp uzakta ve normal çöpler ile bebek bezlerin karistirilmasinj doğru bulmuyorum onu ayrı yerde biriktirmek zaten hiç istemem bu şekilde çok rahat ederim zaten gayet makul fiyatlı bir ürün benim için şart balkonum falan da yok çünkü nerde biriktiricem her bez değişiminde çöp kutusuna kim gidicek hiç gerek yok eziyete
Peralle Merhaba Bende başta öyle görüyordum ama indirimdeyken aldığım ilk şeylerden biri oldu 😂 Banyomda cam yok, havalandırma usulü. Ona da güvenemedim açıkcası. Hem nelere veriyoruz o parayı. Çok zorlamayacaksa bence alınabilir.
yesillimonn babyasyanil Valla aldığım en gerekli şey diyebilirim 4 sene once almıştım cokta memnunum şuan ikinciye hamileyim ona da kullanicam banyom da kullanıyorum sıfır koku obur türlü bez bekletilmez evde sürekli atılması lazim ama korbel de öyle degil dolana kadar atmaya gerek yok 😀
Seval2468 babyasyanil ilk oğlumda almıştım ama çok gereksizmis 3 4 bezden sonra illa koku yapıyor ve gereksiz yer kaplıyor , oğlum emekleye baslayinca gidip deviriyordu hep ustune .Yepyeni kutusuyla sattım geçen gün 150 tlye
Seval2468 babyasyanil cisli bezi yapmaz evet ama kakalı bez kokuyor . Bezi içine atarken hele yaz ayında koku geliyor
usenmedimyaptimbirvelet Yalnız ürünü gömenler çok olmuş çok kırıldım daha 2 hafta önce aldım ben memnunum böyle gömenleri gördükçe enayi gibi hissediyorum kendimi… biraz övün lütfen djdjjd
Ceylane usenmedimyaptimbirvelet hiç öyle düşünmeyin iyi ki almışım dediğim şeylerden biri kesinlikle hatta arkadaşlarıma da hep önerdim. Kesinlikle koku çıkmıyor dolsa bile
esnyz14 babyasyanil Ben aldım. Balkonum vs olmadığı için koyabileceğim, daha pratik geldi bana. Haznesi de gayet büyük kullanışlı. Herkes gerekli görmeyebilir
ElifTzl babyasyanil Ben aldim cunku arkadaslarim cok memnun kalmisti ve tavsiye ettiler.Gerekli mi degil mi dogumdan sonra gorecegim.Tabiki copleri gunluk atiyoruz ama geceleri en azindan rahat ederim.Ama tabiki çooook şart degil
babyasyanil ElifTzl bende soruyorum balkonun varsa cok gerekli değil diyorlar doğsunda bi bakalım sonrada alınır😅