Bircanyavuz270 evet benim de sümüksü uzantı normalde adette olmaz bu sefer yerleşmede olmuştu. İnternette yaz bir bakalım yerleşme kanaması görsellerde çıkıyor dediğin gibi daha önce araştırmıştım sümüksülük vardı gördüğüm resimlerde. Tabii pembe ya da açık kahve olması gerekli. Çok siyaha yakın kahve olmamalı. Bir de takip et bakalım, kırmızıya dönüp miktarı artacak mı. Zaten kanarsan yine 2. gün hormon verirsin tam kırmızı başlamadan yaptırtmıyor o testi doktor da zaten. Bence sen nolur nolmaz bu günlerde sakın ağır iş yapma hatta hep yat. Ben valla bu seferki denememde hep yattım 10 gün boyunca sadece tuvalete kalktım. Önceki 2 tüp denemede 2.3. gün normal hayata dön dediler gördüm ebemin gözünü. Aklında olsun tedavi de olsan, normal de denesen yumurtlama gününü belirle o günlerde ilişki yaşadıktan sonra gerisi boş yumurta ömrü 48 saat zaten. Ay sonuna kadar birlikte olma bir de böyle dene yat gün içinde bol bol evdeysen, pamuk ipliği ile bağlanmaya çalışıyor bebek zaten. Sürekli ilişki yaşamak ya da 1 gün sonra haldır huldur ev süpürmek muhakkak tutunmasını engelliyordur. He öyle tutan da vardır ama herkesin rahimi bir değil bazımızın ki hassas oluyor. Kimisi de amuda kalksa bile tutunur rahim içine bağlı biraz. Biraz uzun oldu ama bildiklerimi aktarmak istedim. Çünkü insan yanlış bilgilerle çok vakit kaybediyor bu yola çıkınca ne yazık ki 😏