Aslan63melek Son 17 gün kaldı hayırlısıyla karnım çok sertleşiyor ve kasılmalar oluyor ne zaman sancılarım başlar acaba doğum başlasın istiyorum
Hazer01 Son 4 gun benımde ayaklarım şiş miğde yanması cok fazla kasık agrısı hayırla gelsın ınsallah son zamanlar cok zor 😔
MinelHaapy Son 24 karnım çok sertleşip acıyor bel ağrıları oluyor 2 gündr geceleri asla uyuyamıyorum 😞
Aslan63melek 1234567890asd hareketlerine çok dikat ediyorum nefes egzersizleri yaptığım zaman hissediyorum ama yeri daraldı eskisi gibi tekme atmıyor kıpırdama hissediyorum sadece
Seheeer 1234567890asd mecburen öyle olacak. Konuşmadık olumsuz tarafını henüz o an karar vericez. Sadece fitille başlatacağını biliyorum☺️
1234567890asd Seheeer ben sezaryan olursam diye uyuşturma yöntemin konuşacağım 6 Nisan’da gidince tamamen uyumak istiyorum yoksa psikolojik olarak korku olur bende 🥺
TeacherrMom 1234567890asd 28 gün kaldı ara ara hafif kasık bel ağrısı oluyor bende. Gece de sağa dön sola dön her taraf rahatsız 🤦 ay bide afedersiniz dünden beri vajinamda ağrı hissediyorum yaşayan varmı vajinada ağrı. Böyle iç kısmında yani rahimde falan değil