1234567890asd Nasıl geçiyor son günleriniz 😔 benim kasıklarım ağrıyor sanki biri rahim ağzımı vakumla çekiyor gibi en kötüsü de sağ bacak ağrısı bitiriyor beni
Mlsayca_07 1234567890asd benmde son 23 günüm zaman geçmek bilmiyo gecsın artık sağlıkla alayım ogluşumu
aliandalina 1234567890asd son 20 gün aşırı ağırlaşmış hissediyorum kendimi zaman geçiyor ama geçmiyor gibi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
1234567890asd Yagmurcmn son kaç günün var cnm benim ayaklarım şişti bebeğin suyu dengesiz diye serum verdiler geçmedi onlar kurtulsam şişlik inse azıcık rahat olacağım 🥺 çok fazla regl ağrısı var sende var mı o
aliandalina Ygmr_123 bende de aynı durum var bide kötü yanı sağ ayağım daha fazla şişti biri 38 biri 40 numara ayakkabı olur o dereceyim parmaklarda kaplumbağa kafası gibiler tombik tombik 🤪
Ygmr_123 aliandalina valla Allah yardım etsin sağlıkla alalım kucağımıza bana hiçbir ayakkabı olmuyor 😂
Tubazeynepalin 1234567890asd 27 günüm kaldı arada yalancı sancı geliyor bide bebek sıkışıyor içeride sancım da artıyor arada vuruyor ama
Ygmr_123 Tubazeynepalin bana da ben kocamın terliklerini giydim kocam durdu baktı senin ayaklarına ne olmuş böyle dedi 😂😂😂😂
Tubazeynepalin Ygmr_123 hahaha sesli güldüm 😄Benimkinin de t shirtlerinş giyiyorum giymişsin yine diye dalga geçiyor benimle 😄
Merinizzz 1234567890asd son 9 gün ne gelen var ne belirtisi var uykusuzluktan vajina ağrısı acısından bebisin toplanmalarindan huzursuz bacaklardan ne zaman geçiyor nede ben o zaman dan tat alıyorm sağlıkla gelseydi yavrum oda rahatlayacakti bende ama hiç niyeti yok sanırım
Seherak 1234567890asd son 10 günüm benimde aynı kızlar el ayak balon gibi kendimi tanıyamıyorum terlik bile olmuyor pofuduk gibiyiz😂uyku zaten geceleri yok regl gbı agrılar birkaç gündür her an doğuracak hissi 14 nisan sezaryen olucam umarım bekler🤲🏻herkese sağlıklı doğumlar inş rahat ederiz yakında