Yagmurcmn Bircanyavuz270 valla kokuyu bilemiyorum canım yerleşme kanamasıysa testte çıkar diye düşünüyorum regl zamanına geliyor genelde
Yagmurcmn Bircanyavuz270 evet 2 gün kahverengiydi adet başlangıcı veya bitişi gibi sonra 1 günde kırmızı açık renkli hep peçeteye gelmeye devam etti kanama olunca test yaptım pozitifti
Minnosunannesi_2 Yagmurcmn bende çatlatma iğnesinin bugün 18 gününe giriyorum demin çok az kirmizj kan gördüm umarım benim kide yerleşmedir adet oldum diye çok moralim bozuldu Rabbim bizide en yakın zamanda sevindirsin inşaallah
Yagmurcmn Bircanyavuz270 inşallah rabbim nasip eder sakın stres yapma inan bana senin tedavisiz olmaz dediler tek tüp tek yumurtam var rahmim eğri eşimde ameliyatlı yumurtasından 6 cm de kistim var ve ben korunurken hamile kaldım dua et 🫶
Dmrsm Minnosunannesi_2 kuzum benim bugünde çok açık pembe leke geldi dünde çok az gelmişti adetime 6 gün var bakalım sonuç ne.olcak
Nermin_n Bircanyavuz270 yok canım 1 kere oldu sonra doktora gittik 1 kere olması normalmiş bir daha olursa acili arayın söyledi..
Nermin_n Dmrsm çubuk test..frautest mavi reng adetten iki gün önce gösteriyor..ben 8 gün önce yapsamda çıktı))
Bryldz7 Dmrsm adet günüm 6 nisan bugün test yaptım negatif yumurtlama 23 mart az önce benimde çok az kahverengimsi Bi leke geldi benimde hiç böyle bisey olmazdı direkt adet olurdum
gzdegk Dmrsm Bende adetimden üç gün önce yaşamıştım bu durumu adet gününü beklesen daha iyi olur kan testi ya da idrar testleri net sonuç vermeyebiliyor. Hakkında en hayırlısı olsun🙏