Derya341986 sudamlasi aynn cnm biz böyle doğurucaz heralde sorma köpüklü idrar protein kaçağı olabilir yazmışlar bir postta korktum bir ara tansiyonum yükseliyordu şimdi tuzsuz yiyorum oyüzden baktirim ddm 10 12 lökosit çok yüksek değil heralde ama var yani
mel33 Derya341986 Canım 19+2 oldum bende.lökosit bendede var.ama doktor sorun değil dedi.bakteri önemliymus
Derya341986 mel33 valla cnm kültür yaptır ben yaptırdım üreme çıkmadı ondan beri doktor önemsemiyo ama geçen bir baktım iç çamaşırım ıpıslak doktor bile korktu nstye bağladı falan o ara akıntım çoktu şimdi okdr yok allaha şükür akıntım ama lökosit var hala
Yasemindemirtas deletedmom6295 evet o dediğinden canım kalsiyum. Magnezyum kullanıyodum bide bunu verdi bi gün iç bi gün içme dedi. Ama sanki ondan sonra daha cok sertlesmeye basladı.
Derya341986 mel33 çok sevindim cnm evet bende de oldu ama cnm görsen ağ kısmı ıpıslak ama o an akıntı falan hissetmedim şuara yok öyle bişey bakalm
Derya341986 Mervisss kasık ağrısı değil ama cnm nırmalde kasık ağrısı sağ kasık ağrısı yapıyo bende bu bildiğin çatı ağrısı
eymenimoglusum Ayseguls yaa bende 27+4 2 gun once gittim doktora ve basinin asagida oldgnu.soyledi. 2 gundur bende ayni sekilde cati agrisi yasiyorum gevsiyo geriliyo sanki cok tuhaf😑
Mervisss Derya341986 benimde çok uzun zamandır kasık bölgemde.. ama kafa yada popo mide tarafına dönüyor o çok Zor oluyor bende çok zorlandim ama çok şükür şimdi iyiyim