muziceanne_ Selamın aleyküm güzel anneler kaç haftalıksınız bakalım nasıl geçiyor süreç biz 4+3 olduk 2 hafta sonra kalp atışı İÇİN gidicez siz kaç haftalıkken duyusunuz kalp atışlarını 🧿🥰
Eceselo1759 muziceanne_ 12+2yiz 5+3 te keseyi gördük 7+5 te kalp atışını duyduk sizde duyarsınız inşallah çokk güzel bir duygu 🌸🥰
muziceanne_ Tusse18 sağlıkla alın kucağnıza inşallah 🧿🥰 kalp atışı İÇİN mi gideceksiniz ? Ben daha hiç gitmedim iki kez kan verdim biraz büyüsün öyle giderim diye düşündüm 🤭🥰
Tusse18 muziceanne_ 4 gün önce falan gittik dr %90 kese dedi ama haftaya daha net görürüz dedi beni de hava da bıraktı açıkçası bende dua ediyorum inşallah oluşmuştur kalp atışını da duyarım günler geçmiyor 🥲
muziceanne_ Elifcinar hadi hayırlısı inşallah kalp atışınıda duyarsanız bazı gebelikler de 5 haftadan sonra duyuluyor Muş kalp atışı
muziceanne_ Yarendemir_q benimle aynısınız ama ben 15 veya 18 nisan gitmeyi düşünüyorum 😁 biraz büyüsün
muziceanne_ Yarendemir_q benim tüp bebek 😁 bu gün transferin 15 nci günü ara ara sol kasığımda batma var
muziceanne_ Yarendemir_q sağlıkla alın kucağnıza inşallah zorlu süreçlerden geçiyoruz kıymetli bebişlerimix için 🧿🧿🧿🧿
Tusse18 Yarendemir_q kimisi 7 de 8 de başlıyor diyor kimisi hiç olmayanda oluyor diyor..tabi insan psikolojik olarak kuruyor kafada niye belirti yok vs diye